Search
Close this search box.
Search

De ICT&health Conference 2018 is vol!

Op 26 januari, de slotdag van de e-healthweek 2018, vindt de ICT&health Conference plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. Alle kaarten zijn vergeven, het event is volgeboekt!

Tijdens de ICT&health conferentie 2018 op 26 januari krijgen de bezoekers antwoorden en inzichten. Delen deskundigen, beleidsmakers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg hun kennis en kunde. En krijgen bezoekers de mogelijkheid om reeds bestaande oplossingen te ontdekken zodat zij het gat tussen innoveren en implementatie kunt dichten.

Dat de conferentie met het thema ‘de implementatie’ al helemaal vol geboekt is, is een teken dat e-health volop op de agenda van de zorg staat. Onder de bezoekers zijn behalve de vele zorgmedewerkers en patiënten ook overheden, kennis- en onderwijsinstellingen, zorgverzekeraars en het bedrijfsleven aanwezig. Al met al een prachtige mix van iedereen die in de zorg werkt en betrokken is bij het e-health implementatieproces.

Iedereen die zich nog niet heeft aangemeld, maar wel zou willen komen, kan zich wel nog aanmelden. Er wordt een reservelijst opgebouwd.

World Conference

Op 22 juni 2018 organiseert ICT&health het ICT&health World Conference. Deze vindt plaats in het World Forum in Den Haag. De conferentie is een logische opvolging van de e-healthweek en biedt nog meer inzichten, handvatten en zinnige voorbeelden van professionals. Meer hierover vindt u op deze website. Of informeer ernaar via redactie@icthealth.nl

Tom Xhofleer

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
acute zorg
Zorgsector pleit in kamerbrief voor betere databeschikbaarheid
Datalek Zuyderland
Datalek bij Zuyderland Medisch Centrum
verpleegkundige
1 op 5 zorgmedewerkers wil zonder ICT werken  
Parkinson Punt Zuyd
Website Parkinson Punt Zuyd gelanceerd
Narcolepsie
Nieuwe app voor brede behandelaanpak narcolepsie
Zorgorganisatie ZuidOostZorg pioniert in haar verpleegklinieken ondertussen al volop met de inzet van Medido medicijndispensers.
Verpleegklinieken pionieren succesvol met medicijndispensers
AI-opleiding
AI-opleiding voor medewerkers ETZ
zelfherstel
Zebravis onderzoek werpt nieuw licht op behandeling blindheid
Transparantie zorg
Politiek eist meer transparantie over kwaliteit van zorg
thuisarts.nl
Samenwerking voor verdere uitbreiding Thuisarts.nl
Volg jij ons al?