Programma

ICT&health Academy

Tip hier de redactie

Het beste uit mensen halen is meer dan ooit nodig in de zorg!

Meer regie voor de patiënt en cliënt. Betaalbare, maar wel gepersonaliseerde zorg. Keuzes die we als samenleving maken voor een betere en toekomstbestendige zorg. Intelligente technologie maakt het mogelijk dit te realiseren, maar het vraagt moed en leiderschap om uw zorgorganisatie in de juiste richting te laten bewegen.

Wij zien dagelijks dat denken in oplossingen, beter communiceren en inspirerend leidinggeven de sleutel zijn tot succes. Hieraan leveren wij een bijdrage door u als leider in de zorg de weg te wijzen naar optimale benutting van moderne technologie en het potentieel van uw medewerkers. Wij coachen en trainen met bezieling en expertise van de branche. Gespecialiseerd in de ontwikkeling van effectief leiderschap en met medewerking van onze gerenommeerde Redactieraad.

Opleidingen

Inspirerend en effectief leidinggeven!

In tijden van verandering is de roep om ‘sterk’ leiderschap vaak groot, maar juist dan is collectief leiderschap een betere optie: uw mensen aanspreken en mobiliseren voor het aanpakken van uitdagingen. Krachtig en effectief functioneren zijn hierbij een must voor u als leidinggevende. Onze persoonlijke coaching daagt u hiertoe uit: confronterend, persoonlijk en doelgericht!

Geef uw team de juiste mindset voor innovatie!

Innoveren lukt het beste in een sfeer die energie geeft, inspireert en mensen doet groeien. Makkelijk gezegd, maar vaak lastig te realiseren. Onze teamcoaching helpt u de barrières op deze weg te doorbreken. Met als resultaat: een veilige en inspirerende setting, waarin mensen het met elkaar anders willen doen!

Empowerment voor vrouwen met ambitie!

Deelname van vrouwen in het management leidt tot meetbaar betere resultaten. Breng jezelf en jouw gedachtegoed effectief en doelgericht over het voetlicht met onze tweedaagse empowerment training voor (toekomstige) vrouwelijke managers. Gericht op een effectieve manier van leidinggeven, die de voordelen van een vrouw in de boardroom volledig tot hun recht laten komen! 

Doe jij mee met de POST-HBO opleiding ‘Innoveren in zorg en welzijn met technologie’ ?

Per 20 oktober 2020 starten zorgaanbieders Omring en WilgaerdenLeekerweideGroep samen met Hogeschool Inholland de post-hbo opleiding ‘Innoveren in zorg en welzijn met technologie’ in de regio Westfriesland.

José Coenders is hoofdredacteur van ICT&health en bovendien als coach, trainer en interimmanager gespecialiseerd in het begeleiden van (teams van) zorgprofessionals, zowel binnen één bestuur/vakgroep als multidisciplinair.

test

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen