Programma

ICT&health Academy

Tip hier de redactie

Het beste uit mensen halen is in de zorg essentieel!

Een vergrijzende bevolking, een hogere levensverwachting, meer mensen die thuis zorg ontvangen en de opkomst van slimme technologische ontwikkelingen en innovaties die de zorg op alle vlakken transformeert, vereisen dat werknemers goed voorbereid zijn op toekomstige zorg. Het vereist getrainde zorgprofessionals

Altijd aantoonbaar bekwaam & gecertificeerd personeel.

Wij zien dagelijks dat denken in oplossingen, het correct toepassen van nieuwe ontwikkelingen, beter communiceren en leidinggeven de sleutel zijn tot succes. De partijen hieronder leveren een bijdrage door u de weg te wijzen naar optimale benutting van moderne technologie en het potentieel van u en/of uw medewerkers.

Opleidingen


Persoonlijke coaching

Inspirerend en effectief leidinggeven!

In tijden van verandering is de roep om ‘sterk’ leiderschap vaak groot, maar juist dan is collectief leiderschap een betere optie: uw mensen aanspreken en mobiliseren voor het aanpakken van uitdagingen. Krachtig en effectief functioneren zijn hierbij een must voor u als leidinggevende.

Teamcoaching

Geef uw team de juiste mindset!

Innoveren lukt het beste in een sfeer die energie geeft en mensen doet groeien. Makkelijk gezegd, maar vaak lastig te realiseren. Onze teamcoaching helpt u de barrières op deze weg te doorbreken. Met als resultaat: een veilige en inspirerende setting, waarin mensen het anders willen doen!

Empowerment

Empowerment voor vrouwen met ambitie!

Breng jezelf en jouw gedachtegoed effectief en doelgericht over het voetlicht met onze tweedaagse empowerment training voor (toekomstige) vrouwelijke managers.
Gericht op leidinggeven, die de vrouw in de boardroom tot hun recht laten komen!

Interoperabiliteit IHE, HL7 & Dicom

Interoperabiliteit IHE, HL7 & Dicom

Deze cursus is voor ontwikkelaars en professionals die nog niet zo bekend zijn met interoperabiliteit standaarden en hun samenhang. De introductiecursus biedt een overzicht en gaat niet in op de technische details.

Gegevensuitwisseling IHE XDS

Gegevensuitwisseling IHE XDS team!

Deze cursus gaat uitgebreid in op uitwisseling van klinische informatie. Tijdens deze cursus komen alle projectmatige en technische aspecten aan bod van uitwisseling van zorggegevens.

Integrated AI: van strategie naar uitvoering

Integrated AI: van strategie naar uitvoering

Deze cursus is ontwikkeld voor klinisch informatici, pionierende zorgverleners, architecten (enterprise, informatie- en domeinarchitecten) die het ICT-landschap, workflow/werkwijze in de zorg beter willen begrijpen.

Dicom introductie

Dicom introductie

Tijdens deze cursus komen alle basisaspecten van DICOM aan bod, zodat je vertrouwd raakt met DICOM-terminologie. Voor communicatie tussen PACS en alle beeldvormende systemen is DICOM de meest gebruikte standaard.

Dicom overview & hands-on

Dicom overview & hands-on

Bij deze cursus ligt de nadruk op het combineren van theorie en praktijk van DICOM. Naast de theoretische diepgang is er veel aandacht voor de praktische (hands-on) oefeningen rondom het simuleren en valideren van DICOM- communicatie.

Dicom advanced

Dicom advanced

Deze cursus levert de deelnemer diepgaande kennis van DICOM-onderwerpen. Je leert het efficiënt inzetten van een DICOM-sniffer en andere tools voor validatie, simulatie en testen en voor troubleshooting bij DICOM-problemen.

Digitale pathologie

Digitale pathologie

Dit webinar geeft een overzicht van alle IT en workflow gerelateerde onderwerpen bij de overgang naar digitale pathologie. Tijdens het webinar zie je welke informatiesystemen een rol spelen binnen deze keten en hoe je een digitaliseringsproject aanvliegt.

Ziekenhuisbreed beeldmanagement

Ziekenhuisbreed beeldmanagement

Deze cursus geeft een blauwdruk van een ziekenhuisbreed informatie- en beeldmanagementproject. We geven een overzicht van de beeldvorming en workflows op de verschillende afdelingen en de mogelijkheden van archivering met een Vendor Neutral Archive (VNA) en/of Enterprise PACS.

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen