Programma

Blog
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

‘Opereren op een eilandje kan niet meer’

De uitdagingen waar de zorgsector voor staat, vragen om intensieve samenwerkingen. Dat kan alleen als de veiligheid en betrouwbaarheid maximaal zijn. Pas dan kun je Informatie uitwisselen, snel innoveren en de zorgketen integraal benaderen.

Tags

Gast auteur

  • Vinood Mangroelal, Sales Director Healthcare bij KPN.

Innovation Partner

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Tips voor samenwerking

De uitdagingen waar de zorgsector voor staat, vragen om een intensieve samenwerking. En dat kan volgens mij alleen als de veiligheid en betrouwbaarheid maximaal zijn. ‘Dan kun je informatie uitwisselen, snel innoveren en de zorgketen integraal benaderen’.

Verbinding ontstaat in een veilig ecosysteem.

Grote verschuivingen in de zorgsector – bijvoorbeeld van intra- naar extramuraal – en een strak budgettair keurslijf schreeuwen om slim, effectief en efficiënt samenwerken met de zorg. ‘Je kunt het je eenvoudigweg niet meer permitteren om op een eilandje – letterlijk en figuurlijk – te opereren.

Het is noodzakelijk om informatie uit te wisselen en om samen te werken. ICT speelt hierin een sleutelrol. Maar hoe doe je dat veilig? En hoe zorg je dat iedereen daaraan mee werkt?

Een deel van de oplossing is om via een beveiligde verbinding in de Cloud te werken. En dan het liefst op een eigen infrastructuur, los van het internet. Een cloudoplossing heeft als bijkomend voordeel dat iedereen met zijn vertrouwde zorgapplicaties kan blijven werken.

Hoe kan een zorginstelling zo goed mogelijk in de cloud werken? Kijk hier voor meer informatie om het voor elkaar te krijgen. Je kunt uiteraard ook op dit artikel reageren en/of vragen stellen.

Tags

Gast auteur

  • Vinood Mangroelal, Sales Director Healthcare bij KPN.

Innovation Partner

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen