Programma

Contact

Tip hier de redactie

Wie zijn wij

ICT&health is het officiële en grootse zorginnovatie kennisplatform van de zorg. Samen met specialisten en beleidsmakers uit de volle breedte van de zorg belichten we de relevante ontwikkelingen en innovaties in de zorg en stimuleren samenwerkingen voor een toekomstbestendige zorg.

Door onze achtergrond en samenwerking met de zorg, overheid en alle overige stakeholders begrijpen wij de taal, uitdagingen en de wensen van de zorg als geen ander. We kennen de complexiteit en de verschillende disciplines. En hebben de expertise om de juiste verbanden te leggen en onafhankelijke conclusies te trekken. In de snel veranderende wereld scheiden wij voor de zorg het kaf van het koren in wat relevant is en brengen kennis, kunde en partijen bij elkaar. Dit is onze toegevoegde waarde. We voelen ons dan ook als een vis in het water als het gaat om de zorg, haar deskundigen en de transformatieve uitdagingen. Wij hebben dan ook maar één doel voor ogen: De gezondheidszorg beter, leuker, toekomstbestendig en voor iedereen beschikbaar maken.  

ICT&health wordt geraadpleegd en gevoed door overheid, bestuurders en raden van toezicht van ziekenhuizen en klinieken, zorgprofessionals, medici, ervaringsdeskundigen, hoofden inkoop – financiën – investeringen en IT, gemeentes, ontwikkelaars, leveranciers, kennis- en onderzoeksinstituten.

De kennis die wij delen wordt mede onder auspiciën van de Redactieraad van ICT&health samengesteld. Aansluitend werkt ICT&health intensief samen met kennis- en onderzoeksinstituten en leden van de Innovation Partner Group. Deze leden bestaan uit deskundige organisaties die bijdragen aan de toekomst van de zorg.

Vragen over abonnementen

Abonnementenland
Postbus 20
1910 AA Uitgeest
Tel: +31 (0)251 – 313939

Beëindigen abonnement

Opzeggingen dienen 12 weken voor afloop van de abonnementsperiode in ons bezit te zijn. *Prijswijzigingen voorbehouden.

ICT&health

Postadres:
Breedencamp 6
6644 GV Ewijk

Redactie
E-mail: redactie@icthealth.nl

Adverteren
E-mail: sales@icthealth.nl

Congressen | Evenement
E-mail: events@icthealth.nl

Online
magazine

ICT&health magazine is ook digitaal beschikbaar. Zonder gedoe met pdf’s en op iedere device!

Lees ICT&health

Abonnement

Hoe én met welke relevante innovaties vernieuwt de zorg?
Zorgprofessionals delen en ontdekken het in ICT&health.

Maak hier uw abonnementskeuze. Velen gingen u reeds voor!

Bekijk abonnementen

Adverteren

Bedrijven met een toegevoegde waarde voor de zorg onderscheiden zich van de massa.
Wilt u ook het kaf van het koren scheiden? Bekijk dan hier uw mogelijkheden!

Meer informatie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen