Programma

Contact

Tip hier de redactie

Wie zijn wij

ICT&health is een toonaangevend platform voor innovatie in de gezondheidszorg. Door samenwerking met experts uit diverse sectoren van de gezondheidszorg, bieden wij inzicht in relevante ontwikkelingen en innovaties en stimuleren wij samenwerkingen voor een duurzame gezondheidszorg.

Onze achtergrond en samenwerking met de gezondheidszorg, overheid en andere belanghebbenden, maken dat wij de taal, uitdagingen en wensen van de gezondheidszorg als geen ander begrijpen. Wij begrijpen de complexiteit en de verschillende disciplines en beschikken over de expertise om relevante verbanden te leggen en onafhankelijke conclusies te trekken. In een snel veranderende wereld, helpen wij de gezondheidszorg door relevante informatie te scheiden van irrelevante informatie en brengen wij kennis, vaardigheden en partijen bij elkaar. Dit is onze toegevoegde waarde. Wij voelen ons als een vis in het water als het gaat om de gezondheidszorg, haar experts en de transformatieve uitdagingen. Ons enige doel is om de gezondheidszorg beter, leuker, duurzaam en voor iedereen toegankelijk te maken.

ICT&health wordt geraadpleegd en gevoed door overheid, bestuurders en raden van toezicht van ziekenhuizen en klinieken, zorgprofessionals, artsen, ervaringsdeskundigen, hoofden inkoop-financiën-investeringen en IT, gemeentes, ontwikkelaars, leveranciers, kennis- en onderzoeksinstituten.

De kennis die wij delen wordt samengesteld onder auspiciën van de Redactieraad van ICT&health. Daarnaast werken wij intensief samen met kennis- en onderzoeksinstituten en leden van de Innovation Partner Group, bestaande uit deskundige organisaties die bijdragen aan de toekomst van de gezondheidszorg

Vragen over abonnementen

Abonnementenland
Postbus 20
1910 AA Uitgeest
Tel: +31 (0)251 – 313939

Beëindigen abonnement

Opzeggingen dienen 12 weken voor afloop van de abonnementsperiode in ons bezit te zijn. *Prijswijzigingen voorbehouden.

ICT&health

Postadres:
Breedencamp 6
6644 GV Ewijk

Redactie
E-mail: redactie@icthealth.nl

Adverteren
E-mail: sales@icthealth.nl

Congressen | Evenement
E-mail: events@icthealth.nl

Online
magazine

ICT&health magazine is ook digitaal beschikbaar. Zonder gedoe met pdf’s en op iedere device!

Lees ICT&health

Abonnement

Hoe én met welke relevante innovaties vernieuwt de zorg?
Zorgprofessionals delen en ontdekken het in ICT&health.

Maak hier uw abonnementskeuze. Velen gingen u reeds voor!

Bekijk abonnementen

Adverteren

Bedrijven met een toegevoegde waarde voor de zorg onderscheiden zich van de massa.
Wilt u ook het kaf van het koren scheiden? Bekijk dan hier uw mogelijkheden!

Meer informatie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen