Programma

Het fysieke en digitale programma wordt op dit moment ingericht. Houd deze pagina met regelmaat in de gaten voor de laatste updates.

Tip hier de redactie

Informatie

Op 17 juni 2021 opent ICT&health de digitale deuren van de 5e editie van het grootste en jaarlijks terugkerende congres van de zorg over de toekomst van de zorg.

Dit jaar organiseren wij het congres live op een interactief, state of the art, digitaal congres platform vanuit het Circustheater in Den Haag.

De coronapandemie én de toenemende druk op de zorg heeft iedereen laten zien dat digitale zorg, innoveren en samenwerking tussen zorgorganisaties en de private sector, enorm belangrijk voor de toekomst van de zorg en maatschappij zijn. Voor alle deelnemers hebben we dan ook een interessant programma samengesteld die de kansen duiden en vele handvatten bieden.

De dag wordt gevuld met een combinatie van interessante sprekers, nuttige kennissessies en workshops. Op het interactieve digitale Innovatieplein kun je van alles zien en beleven op het gebied van digitale zorginnovaties die er echt toe doen. Ontdek je acties en ga Je in gesprek met deskundigen die je kunnen helpen om jouw zorgorganisatie toekomstbestendig te maken. Het congres is bovendien de ideale bijeenkomst voor het delen van kennis met collega’s, te netwerken en om samenwerkingen met zorgorganisaties, overheid, zorgverzekeraars, gemeenten en leveranciers te onderzoeken én te verzilveren!

Kom jij ook?

Dus ben je verpleegkundige, medisch specialist, bestuurder, vertegenwoordiger, innovatiemanager; ICT’er, inkoper in de zorg of een gemeente etc. En wil jij helpen met het transformeren van de zorg, jouw organisatie of gemeenten? Reserveer dan snel jouw gratis entree ticket via de aanmeldbutton zodat ook jij in je eigen organisatie de volgende stap kan zetten naar een toekomstbestendige zorg die niet achter de feiten aanloopt.

Vanaf 08:30uur heten wij u, en alle overige deelnemers, van harte welkom op het hightech interactieve congres platform van ICT&health. Alle ingeschrevenen ontvangen hiervoor een unieke login via e-mail.

Voor wie?

Het congres is interessant voor alle zorgprofessionals uit de volle breedte van de zorg, Bestuurders, Raden van toezicht en Hoofden inkoop/financiën en investeringen. Gemeenten, Kennis- en Onderzoeksinstituten, Leveranciers, Ervaringsdeskundigen, Wetenschappers en overige belangstellenden. Iedereen die belangrijk is voor de toekomst van de zorg is welkom!

Accreditatiepunten kunt u aanvragen bij uw organisatie/kwaliteitsregister.

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen