Programma

Kies hier de Plenaire en Breakout sessies die u wilt volgen.

Door in het programma aan te vinken wat u wilt bijwonen stelt u uw eigen dagprogramma samen. Het programma wordt vervolgens automatisch aan uw naam gekoppeld en kunt u in een later stadium ook nog wijzigen.

Tip hier de redactie

Informatie

De zorgsector heeft zichzelf de als geen ander opnieuw moeten uitvinden en doet dat voortvarend. Dit is onze kans om met elkaar de zorg blijvend vernieuwend te implementeren en verder op te schalen.

‘De toekomst van de zorg begint hier’

Op 09 mei 2022 opent ICT&health traditioneel het jaarlijks terugkerende grote en meest impactvolle congres van de zorg, over de toekomst van de zorg! Dat technologie daarin een belangrijke rol speelt is onontbeerlijk. Maar de transformatie gaat verder dan alleen technologie. Het vertaalt zich ook in slimme innovaties, nieuwe zorgmodellen, snellere informatiedeling, betere diagnoses, tijdbesparing, preventie, wonen, samenwerkingen tussen organisaties, systemen de patiënt en het bedrijfsleven. En in het verzilveren van de vele maatschappelijke- en bedrijfseconomische kansen.

Kortom, tijdens deze grote conferentie die naar wens van vele ook weer fysiek plaatsvindt, staat de verdere implementatie van de transformatie centraal. Een dag vol live interactie om de veranderende zorg in de praktijk te laten werken en samenwerkingen aan te gaan.

Sprekers en bezoekers

Tijdens het congres delen vele sprekers de nieuwste ontwikkelingen, inzichten, kansen en tips. En gaan zij in op de vragen die de ontwikkelingen met zich meebrengen. Tegelijkertijd laten relevante organisaties hun slimme oplossingen en toegevoegde waarde voor de zorg op de Innovatiepleinen zien. En kunnen de vele bezoekers onder het genot van hapjes, drankjes in gesprek gaan met de vele deskundigen, alles uitproberen en samenwerkingen onderzoeken.

Het ICT&health congres wordt ieder jaar weer bezocht door alle lagen van de zorg. Van 1e-, 2e- en 3e-lijns Zorgprofessionals, Bestuur en raden van toezicht en hoofden inkoop/financiën /investeringen. Tot aan met Gemeentes, Kennis- en onderzoeksinstituten, Leveranciers, Patiënten, Wetenschappers en zorg gerelateerde bedrijven. Iedereen is welkom!

Claim jouw (gratis) ticket!
Deelname is gratis voor: Alle zorgprofessionals, beleidsmakers en overige professionals in de zorg, bij gemeenten, overheidsinstelling of publieke organisaties, patiënten en patiëntvertegenwoordigers. Voor bedrijven vragen we een bescheiden entree fee. Maar let op, vol is écht vol. Dus wacht niet en reserveer hier jouw ‘gratis’ entreeticket en doe mee!

Locatie en tijd:
Wij verwelkomen u op 9 mei van harte in het nieuwe Amare in Den Haag. Het programma start om 9:00 uur. Inloop is echter vanaf 8:00 uur al mogelijk. Dus vertrek op tijd. Een hapje en drankje staat voor u klaar. De dag sluit met een gezellige borrel die tot 19:00h duurt.

Partners & sponsoren
Inmiddels hebben diverse zorg relevante partijen standruimte gereserveerd om hun toegevoegde waarde en oplossingen aan de zorg te demonstreren.
Wilt u dat ook ? Informeer dan naar de mogelijkheden events@icthealth.nl 

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen