Programma

Via deze link kunt u het programma inzien. Let op deze is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Tip hier de redactie

Locatie

Adres

Louwman Museum
Leidsestraatweg 57
2594 BB Den Haag

Mindervaliden

Het Louwman Museum is toegankelijk voor mindervaliden. Er is speciale parkeergelegenheid, aangepast toilet en een zeer beperkt aantal drempels.

Voor de hoofdingang zijn verschillende parkeerplekken voor u gereserveerd. U kunt door de poort, wanneer de weg naar rechts gaat, direct links het voetpad oprijden tot aan de hoofdingang aan de voorzijde.

Bij de receptie hebben wij tevens een aantal rolstoelen beschikbaar. Indien gewenst kunt u deze bij het Louwman Museum reserveren: 070 – 304 7373

Parkeren

Het Louwman Museum beschikt over een ondergrondse parkeergarage met een capaciteit van maximaal 170 voertuigen. De ingang van de parkeerkelder bevindt zich aan de zijkant van het museum. Omdat deze al snel vol zal zijn kunnen bezoekers van de conferentie gratis gebruik maken van het parkeerterrein van renbaan ‘Duindigt’ aan de overzijde van het museum. Deze parkeergelegenheid heeft een capaciteit van 800 parkeerplekken. Vanaf deze parkeergelegenheid wordt gratis pendelvervoer ingezet door middel van historische bussen.

Openbaar vervoer

Reist u met de trein? Vanaf Den Haag Centraal rijden stadsbussen om de tien minuten naar het Louwman Museum. Reistijd is slechts  8 min.

Route plannen

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen