Programma

Hier vind je het programma in de grote Theaterzaal voor de ICT&health Openingsmanifestatie. Voor meer informatie over de meer dan 30 workshops en inspirerende presentaties; klik hier.

Tip hier de redactie

Informatie

Informatie

Op 27 januari 2020 vindt alweer voor de 4e keer de jaarlijkse  ICT&health Openingsmanifestatie plaats. En we hebben weer een bomvol, interessant en  inspirerend programma voor je samengesteld waarmee je zelf aan de slag kunt. Voor iedereen zijn er interessante sprekers en veel nuttige workshops. En op de Inspiratiemarkt met meer dan 20 stands kun je van alles zien en beleven op het gebied van digitale zorginnovatie en in gesprek gaan met de experts.

Dus ben je verpleegkundige, bestuurder, patiënten vertegenwoordiger, innovatiemanager in de zorg of bij een gemeente etc. en wil jij helpen met het transformeren van jouw organisatie. Meld je dan nu aan!

Dan kun je de volgende dag in je eigen organisatie de volgende stap zetten in de transformatie naar toekomstbestendige zorg. Zodat mensen langer gezond en gelukkig leven op de plek die bij ze past. Werkplezier voor professionals wordt vergroot. En de zorg duurzamer wordt en betaalbaar blijft.

Komt u ook?

Wij heten u en overige belangstellenden vanaf 08:30uur van harte welkom. Vertrek tijdig om drukte te vermijden!

Voor wie?

De ICT&health openingsmanifestatie is interessant voor veel verschillende doelgroepen. Van 1e-, 2e- en 3e-lijns Zorgprofessionals, Bestuur en raden van toezicht en Hoofden inkoop/financiën /investeringen. Tot ICT, Gemeentes, Kennis- en onderzoeksinstituten, Leveranciers, Patiënten, Wetenschappers, Zorg gerelateerde bedrijven. Iedereen is welkom!

Wat ga jij 27 januari doen? Meld jij je ook aan, schrijf je dan in voor de workshops die voor jou interessant zijn en zet jouw volgende stap in zorgtransformatie!

Transformatie in 5 stappen

Afhankelijk van waar jouw organisatie staat op het gebied van transformatie kun je eigen programma samenstellen. Het programma in de Theaterzaal én alle workshops kunnen je een stevige stap verder helpen.

  1. Waar/hoe begin ik?

Sta je nog in het begin van het transformatieproces, dan is goed om te beginnen met je zelf de vraag te stellen: Welk concreet vraagstuk wil je oplossen en waarom?

  1. Investeren in mensen.

Heb je de eerste stappen gezet; dan is goed om te investeren in de mensen in je organisatie en je netwerk. Als werkprocessen veranderen vergt dit ook wat van je medewerkers. Hoe leer je medewerkers omgaan met nieuwe technologie en de vele veranderingen die op ons afkomen?

  1. Samenwerken in netwerken

Transformeren doe je samen; je hebt mensen en partijen om je heen nodig die je van informatie voorzien, je aanvullen of ondersteunen. Hoe bouw je zo’n netwerk? Hoe onderhoud je die? En welke partners heb je nodig?

  1. Je zorgproces aanpassen

Hoe ga je het zorgproces ook daadwerkelijk anders inrichten? Hoe kan je anders werken, processen veranderen, zodat nieuwe technologie daar een onderdeel van wordt? En je transformeert met digitale zorg.

  1. Kosten

En als laatste; hoe gaan we dat allemaal betalen? Wat zijn de subsidiemogelijkheden? Hoe kom je tot een goede kosten/baten analyse? Hoe bouw je een business case met de financier? En dit zijn nog maar een paar van de vragen waarop we allemaal antwoord geven.


Het zorgsysteem beter en betaalbaar maken door middel van relevante technologieën, slimme innovaties, kennisdeling en succesvolle samenwerkingen. Dat is het doel van ICT&health!
Innoveren doen we samen. Met elkaar, voor elkaar, doelgericht en efficiënt!

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen