CISCO

Digitale innovatie

De gezondheidszorg maakt zich op voor een ingrijpende digitale transformatie. Denk aan robots die zelfstandig opereren, software die concurreert met menselijke radiologen en slimme pillen die vanuit het lichaam data over vitale functies doorsturen naar een app. Cisco helpt de gezondheidszorg digitaal te versnellen door digitale barrières te doorbreken en zorgmedewerkers te ondersteunen in het omarmen van de juiste technologische innovaties.

Cisco heeft jarenlange ervaring in de zorgsector in binnen- en buitenland en veel zorginstellingen maken gebruik van ons technologiefundament. Dit fundament zorgt er voor dat er steeds meer tijd vrij komt om de samenwerking van IT met de zorg te optimaliseren.

Menselijk perspectief
Wereldwijd zijn er de afgelopen jaren vele initiatieven gelanceerd die hier op inspelen. Initiatieven die helaas ook te vaak vastlopen. Bijvoorbeeld omdat er teveel vanuit de technologie wordt gedacht, in plaats vanuit het perspectief van de mensen die er mee om moeten gaan. Of er wordt niet nagedacht over een gemeenschappelijke IT-architectuur, waardoor elke keer het wiel moet worden uitgevonden. Hiermee samenhangend is dat initiatieven nogal eens versplinterd zijn, wat efficiency en effectiviteit in de weg staat.

Daarom werken we samen met zorginstellingen aan projecten die tot doel hebben productiviteit van zorgmedewerkers en de kwaliteit van zorg te vergroten. In deze samenwerking is het perspectief van zorgmedewerkers en hun processen leidend, zodat digitale transformatie optimaal aansluit bij hun behoefte. Ook gaan we samen een gemeenschappelijke IT-architectuur ontwikkelen, die zo breed mogelijk in de zorg gebruikt kan worden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We gaan graag het dialoog met u aan. Tussentijds delen wij onze kennis en de ontwikkelingen via het ICT&health off- en online platform voor de zorg.