Radboudumc

Zorg Dichtbij: innovaties voor morgen

De zorg staat niet aan de vooravond van een grote uitdaging. We zitten er middenin. Meer mensen met chronische aandoeningen. Minder mensen om ze te helpen. Hogere kosten. Een veranderend klimaat. En grotere gezondheidsverschillen tussen mensen. De uitdaging is te groot om op te lossen met ons huidige systeem.

De zorg vraagt om een andere benadering, om een duurzaam systeem. Het pad naar die oplossing gaat niet vanzelf. Het vraagt om lef en experimentele ruimte. Ruimte om de spanning tussen innovatie en de dagelijkse praktijk te overbruggen. Professionele ondersteuning bij dit proces vergroot de kans van slagen.

Radboudumc Health Innovation Labs: van een pril idee tot de uiteindelijke praktijk. En alle stappen daartussen. Dat doen we als meewerkend adviseur met kennis, ervaring en een frisse blik. Maar ook met een gestructureerde en methodische aanpak. Zonder oog te verliezen voor de complexiteit van een innovatievraagstuk.

Onze focus: Zorg Dichtbij. Zorg op de juiste plek, op het juiste moment. Thuis als het kan; zelf of met een beetje (digitale) hulp. In het ziekenhuis als het moet. Zorg die zinnig en zinvol is. We denken dat deze visie de zorg én onze wereld duurzaam maakt. Onder de voorwaarde dat Zorg Dichtbij de kosten én de werkdruk in de zorg verlaagt. Terwijl mensen net zo tevreden zijn en onze ecologische voetafdruk minder wordt. Daarmee maken we een significant impact on health & healthcare.

Radboudumc
radboudumc_klein
  • Geert Grooteplein Zuid 10, Route: 441
  • 6525 GA Nijmegen
Innovation partners logo