TanteLouise

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Dit verzorgen wij met ruim 2.500 betrokken medewerkers en vrijwilligers die er elke dag voor zorgen dat onze ruim 11.000 cliënten op een waardige manier oud kan worden. Liefst zo lang mogelijk thuis natuurlijk – en ook daar helpen we graag bij – maar ook in de gastvrije omgeving van één van onze zorg- en verpleegcentra, waarvan er altijd wel een in de buurt is.

Maar de wereld en ook de ouderenzorg verandert. In hoog tempo. Meer mensen hebben hoogwaardige zorg nodig, maar steeds minder mensen zijn beschikbaar om die zorg te verlenen. Dat vraagt dus om slimme oplossingen. Anders kijken naar hetzelfde, is dan ook het devies. Maar ook anders denken én anders doen!

Vindingrijk en eigenzinnig. Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Om die reden organiseert tanteLouise tal van innovatietrajecten en neemt actief deel aan regionale, landelijke en internationale netwerken. Mede daarom en met het oog op een toekomstbestendige zorg delen wij als lid van de ICT&health Innovation Partner Group onze kennis- en kunde – zorgbreed met alle zorgstakeholders.

TanteLouise
tantelouise_klein-2
  • Boerenverdriet 18
  • 4613 AK Bergen op Zoom
Innovation partners logo