Programma

Innovation Partners

Tip hier de redactie

Minddistrict

Iedereen kan te maken krijgen met fysieke, emotionele en psychische problemen. Door gewoonten in denken en doen te veranderen, kunnen mensen weer grip krijgen op hun leven. Minddistrict maakt het mede mogelijk om duurzame verandering in denken en doen te maken. Door de slimme inzet van technologie leveren we persoonlijke zorg op maat die naadloos aansluit op het dagelijks leven van mensen.

Minddistrict is opgericht in 2008. Inmiddels zijn we marktleider e-health in Nederland en hebben we vestigingen in Groot-Brittannië en Duitsland. Daarnaast beschikken we over een internationaal onderzoeksnetwerk. Ruim 200.000 gebruikers in meer dan 8 landen maken gebruik van Minddistrict voor het bereiken van een duurzame verandering.

Minddistrict heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling en implementatie van e-health. Onze ruime klantenkring bestaat o.a. uit GGZ-instellingen, waaronder het samenwerkingsverband Gx, ziekenhuizen, revalidatie-instellingen, zorggroepen (POH) en maatschappelijke opvang.

Contact informatie

Jan Evertsenstraat 723
1061 XZ Amsterdam

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen