Programma

Innovation Partners

Tip hier de redactie

Omring

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Voor ruim 10.000 cliënten en hun mantelzorgers zijn we altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging, van logeermogelijkheden tot revalidatie, en van Hoorn tot en met Texel. Zowel thuis als op een van onze 26 woonlocaties dragen wij met 3300 medewerkers en 2000 vrijwilligers met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven.

Het begrip ‘samen’ kenmerkt de manier waarop wij werken. Het staat voor de verbindingen die we maken. Tussen collega’s onderling, met cliënten, de familie en natuurlijk de andere organisaties uit ons werkgebied. Ieder draagt zijn eigen verantwoordelijkheid, ook naar elkaar toe. Samenwerken is volgens Omring de weg naar goede, respectvolle zorg.

Binnen Omring omarmen we nieuwe ontwikkelingen en technieken in ons vakgebied. We willen voor de cliënt een voorloper in ons vakgebied zijn. Wij werken vanuit diverse disciplines onderling en met andere zorgverleners samen. Samen zoeken we naar de beste oplossing, waardoor de cliënt verzekerd is van de beste zorg op elk moment.  Als lid van de ICT&health Innovation Partner Group delen we graag onze ervaringen, kennis- en kunde met onze collega’s in de zorg en overige belangstellenden zodat ook zij daar hun voordeel mee kunnen doen.

Contact informatie

Nieuwe Steen 36 (gebouw: 'Het Baken')
1625 HV Hoorn

Kennis en kunde van Omring

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen