Programma

Innovation Partners

Tip hier de redactie

Saltro

Saltro is een innovatief diagnostisch kenniscentrum en onderdeel van Unilabs Nederland. Naast laboratoriumonderzoek voert Saltro functieonderzoeken uit zoals ECG’s, echo’s en longfunctiemetingen. Bovendien verzorgt Saltro de controles, dosering en begeleiding van trombosedienstcliënten bij het gebruik van antistollingsmiddelen. Saltro investeert in de ontwikkeling van nieuwe diagnostiek en innovaties die zorgprofessionals en zorgconsumenten meer regie geven over gezondheid, ziekte en zorg. Hiervoor wordt samengewerkt met huisartsen, ziekenhuizen en andere innovatieve partners.

Daarnaast past Saltro e-health oplossingen toe, waarbij zelfmanagement en veilige kennisoverdracht centraal staan. Op deze wijze streeft Saltro ernaar de zorg voor de zorgconsument beter, goedkoper en toegankelijker te maken. Met ongeveer 200 locaties en meer dan 600 medewerkers behoort Saltro tot de grootste diagnostische centra van Nederland.

Als lid van de ICT&health Innovation Partner Group deelt Saltro haar onderzoeken en kennis die wij in het veld opdoen met alle stakeholders in de zorg ten behoeve van een betere en efficiëntere zorg.

Contact informatie

Mississippidreef 83
3565 CE Utrecht

Kennis en kunde van Saltro

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen