Programma

Innovation Partners

Tip hier de redactie

T-Mobile

T-Mobile verbindt de zorgsector met de technologie van nu, zodat organisaties in de zorg alles kunnen halen uit de kansen van morgen. Van netwerken en Internet of Things (IoT) tot cloud- en telefonie-oplossingen. We leveren graag een oplossing die jouw organisatie écht verder helpt.

Aan one size fits all doen we niet; we werken liever vanuit partnerschap. Dat doen we door te luisteren naar je wensen en te sparren over de ambities van jouw organisatie. Zodat we kunnen komen met een connectiviteitsoplossing die daar precies op aansluit.

Als connectiviteitspartner van de zorgsector zien we steeds vaker dat zorgtoepassingen zoals alarmering, verpleegoproep en zorgapps integreren met onze wereld. Beleid verschuift naar ‘mobiel tenzij’ en de vraag naar locatie-onafhankelijke communicatie-oplossingen wordt groter.

Om altijd de best passende oplossing te kunnen bieden, heeft T-Mobile een zorg-ecosysteem ontwikkeld met partners voor specialistische zorgtoepassingen. Hiermee verbinden we zorgprofessionals met de mogelijkheden van nu, zodat ze gemakkelijker kunnen samenwerken en nog beter kunnen zorgen voor hun cliënten en patiënten.

Contact informatie

Waldorpstraat 60
2521 CC Den Haag

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen