Programma

Innovation Partners

Tip hier de redactie
waterdicht

Waterdicht

Juridische ontzorging voor de zorg. Dat beloven wij als Waterdicht.

In de zorg draait het allemaal om de patiënt. Bij nieuwe samenwerkingen over de hele breedte van de zorg wil men ook zo snel mogelijk aan de slag zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. Logisch. Maar zorg dan wel dat de juridische zaken goed geregeld zijn. Laat dat maar aan ons over. Wij regelen de juridische zaken, zodat de zorg zich kan richten op de rest.

Denk aan: contracten met ZZP’ers, arbeidsovereenkomsten, afspraken met leveranciers, controle geneeskundige behandelingsovereenkomst of andere afspraken die men wilt vastleggen.

Wij maken die juridische dienstverlening voor de zorg toegankelijk. Dichtbij, begrijpelijk en betaalbaar.

Hoe werkt dat dan?
Maak kennis met ons, uw huisjurist op afstand. Deskundige juristen die voor haar klanten altijd bereikbaar is en daardoor dichtbij en toegankelijk. Wij verdiepen ons in uw klanten en uw organisatie. We werken nauw met onze klanten samen en kennen hen door en door.

Onze klanten krijgen één en dezelfde jurist als contactpersoon. Hij of zij schrijft uw contracten en beantwoordt uw vragen. U krijgt daarvoor het directe mailadres en mobiele nummer van de huisjurist zodat u ten alle tijden kunt bellen en/of mailen. Juridische vragen worden direct beantwoord, juridische zaken direct geregeld.

Als Innovation Partner van ICT&health  is het onze missie om de ontwikkelingen in de zorg te ondersteunen door de juridische zaken uit handen te nemen en de zorg te ontlasten.

 

Contact informatie

Stationsplein 26
6512 AB Nijmegen

Kennis en kunde van Waterdicht

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen