Drs. Yvonne Keijzers nieuwe hoofdredacteur ICT&health

Vanaf heden is Yvonne Keijzers benoemd als hoofdredacteur van ICT&health. Zij zal het groeiende ICT&health platform, bestaande uit een vak magazine, website, social media, events en studie, naar een nog hoger en professioneler plan tillen.

Yvonne Keijzers studeerde bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In haar carrière voerde ze onder meer bij Reed Business de hoofdredactie van diverse titels in verschillende sectoren, waaronder de ICT-markt.

Yvonne Keijzers werkte de afgelopen jaren voor verschillende opdrachtgevers met een focus op innovatie, 3D-print, Circulaire Economie en duurzaamheid. Zij is verheugd met de uitdagende functie als Hoofdredacteur van ICT&health: ‘De zorgsector heeft te maken met een lawine aan technologische innovaties, van IBM’s Watson naar 3D-print tot en met bio-medicijnen’, zegt Keijzers. ‘De snelheid waarmee de ontwikkelingen plaatsvinden, is fascinerend. Maar het geeft de redactie van ICT&health ook een verantwoordelijkheid. Wij moeten de beste ontwikkelingen voor patiënten én zorgprofessionals signaleren, een brug slaan tussen de zorg en de technologische bedrijven en hierover in dialoog gaan. Hierin hebben wij de professionele ondersteuning van inmiddels 20 redactieraadleden onder voorzitterschap van Lucien Engelen (Director REshape Center for Innovation at Radboud University Medical Center).’

‘Ik zie het als een geweldig mooie taak ervoor te zorgen dat zorgprofessionals op de hoogte kunnen blijven van technologische innovaties in de zorg en hierdoor en hiermee overdachte keuzes kunnen maken. In dialoog met de zorgsector én met patiënten via het magazine, de website, social media en events. Dat ICT&health uniek is en één van de eerste titels wereldwijd ‘Patient Inclusive’ is, geeft aan waar de focus ligt. Want uiteindelijk moet de Technologie en de innovaties in de gezondheidszorg ten goede komen aan de patiënt. ‘

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Twitter
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Lees ook
steunhart
Nederlandse primeur: Kind wacht met mobiel steunhart thuis op harttransplantatie
zorgsector
Zorgsector gevoelig voor AI-hackers
eenzaamheid
Dr. Margo van Kemenade: ‘Zorgrobots effectief bij bestrijden eenzaamheid’
biomarrkers operatie
Operaties zonder complicaties via biomarkers
zorgmodel
Zorgmodel 5.0 : radicale verandering vergt meer focus op data
Kort zorgnieuws
Kort zorgnieuws: Klinische research unit; Technologie in gebruik en bestuurswisselingen
Philips designers laten tijdens de Dutch Design Week 2023 in Eindhoven zien hoe de gezondheidszorg kan transformeren met geluid en beeld.
Philips' Vooraanstaande Zorginnovatie op Dutch Design Week
taaislijmziekte
Zelflerende chip detecteert taaislijmziekte
Spraakgestuurd rapporteren is momenteel trending in de ouderenzorg omdat het efficiënt tot professionele rapportages leidt en veel tijd bespaart.
Attendi en Nedap bundelen krachten voor spraakgestuurde rapportage in de zorg
Zorgmodel
Zorgmodel 5.0 vergt een radicale verandering
Volg jij ons al?