John Emmerik Managing Director Agfa HealthCare Nederland

Agfa HealthCare kondigt aan dat John Emmerik in dienst treedt als de nieuwe Managing Director voor Nederland. Naast 10 jaar ervaring in de gezondheidszorg als medeoprichter en voorzitter van Stichting Semmy – een organisatie die onderzoek naar hersenstamtumoren financiert–, heeft hij ruim 20 jaar ervaring met digitale zakelijke toepassingen, waaronder enterprise content management, datamanagement, business process management en beeldvorming.

Voor hij in dienst trad bij Agfa HealthCare, werkte John Emmerik tientallen jaren  in adviesfuncties, en als manager van salesteams voor innovatieve zakelijke oplossingen. In die periode kreeg hij vier ‘Applicatie van het Jaar’ awards, die door een onafhankelijke vakjury werden toegekend. John Emmerik bouwde zijn ervaring op bij diverse software- en technologiebedrijven, zoals Staffware, FileNet en IBM.

Werken vanuit de vraag

Als Managing Director voor Nederland staat John Emmerik aan het hoofd van een ervaren team Agfa HealthCare medewerkers, met als doel tegemoet te komen aan de behoeften van de Nederlandse zorginstellingen. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor het verhogen van de marktbewustzijn en een verhoging van de marktpenetratie.

Klinische oplossingen

Agfa HealthCare levert een gamma klinische oplossingen. Deze omvatten het Enterprise Imaging platform, het klinische informatiesysteem ORBIS, de Enterprise Content Management toepassing HYDMedia en de Integrated Care Suite. Deze toepassingen, die gebruikt worden in ziekenhuizen, klinische laboratoria en in de medische beeldvorming, zorgen ervoor dat ziekenhuizen kunnen voldoen aan de vereisten om regionale samenwerkingsverbanden te creëren.

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Twitter
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Lees ook
steunhart
Nederlandse primeur: Kind wacht met mobiel steunhart thuis op harttransplantatie
zorgsector
Zorgsector gevoelig voor AI-hackers
eenzaamheid
Dr. Margo van Kemenade: ‘Zorgrobots effectief bij bestrijden eenzaamheid’
biomarrkers operatie
Operaties zonder complicaties via biomarkers
zorgmodel
Zorgmodel 5.0 : radicale verandering vergt meer focus op data
Kort zorgnieuws
Kort zorgnieuws: Klinische research unit; Technologie in gebruik en bestuurswisselingen
Philips designers laten tijdens de Dutch Design Week 2023 in Eindhoven zien hoe de gezondheidszorg kan transformeren met geluid en beeld.
Philips' Vooraanstaande Zorginnovatie op Dutch Design Week
taaislijmziekte
Zelflerende chip detecteert taaislijmziekte
Spraakgestuurd rapporteren is momenteel trending in de ouderenzorg omdat het efficiënt tot professionele rapportages leidt en veel tijd bespaart.
Attendi en Nedap bundelen krachten voor spraakgestuurde rapportage in de zorg
Zorgmodel
Zorgmodel 5.0 vergt een radicale verandering
Volg jij ons al?