Patiënten Isala Meppel krijgen toegang tot nieuw Trombose portaal

De Trombosedienst van Isala Diaconessenhuis Meppel gaat in 2018 samen met de Trombosedienst van Isala Zwolle. De reden voor de verandering is dat de ziekenhuizen in Meppel en Zwolle zijn samengegaan. Hierdoor gaan ook beide Trombosediensten samen. Patiënten uit Zwolle maken al gebruik van het Trombosezorgportaal.

Voor de patiënten van de Trombosedienst in Meppel gaat er een aantal zaken veranderen. Zo gaan de patiënten gebruik maken van een nieuw Trombosezorgportaal. Tussen april tot en met augustus 2018 krijgen gebruikers van Portavita persoonlijk bericht over wanneer zij het nieuwe trombosezorgportaal gaan gebruiken en wat dit betekent. Zij ontvangen een handleiding op hun thuisadres. Patiënten die zelf ook hun dosering bepalen en invoeren krijgen de handleiding tijdens de instructiebijeenkomsten die voor hen georganiseerd worden.

Om toegang te krijgen tot het nieuwe Trombosezorgportaal is Idensys nodig, volgens het Isala een betere, beveiligde manier om in te loggen. Aanvragen van Idensys gebeurt u via KPN. Isala benadrukt dat wie geen gebruik maakt van het Tromboseportaal niet langer kan rekenen op gewaarborgde trombosezorg. Hiervoor moeten dan aparte afspraken gemaakt worden.

Bekijk video voor meer informatie over het Tromboseportaal

https://www.youtube.com/watch?v=qi6NpM-SRkY&feature=youtu.be

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Twitter
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Lees ook
steunhart
Nederlandse primeur: Kind wacht met mobiel steunhart thuis op harttransplantatie
zorgsector
Zorgsector gevoelig voor AI-hackers
eenzaamheid
Dr. Margo van Kemenade: ‘Zorgrobots effectief bij bestrijden eenzaamheid’
biomarrkers operatie
Operaties zonder complicaties via biomarkers
zorgmodel
Zorgmodel 5.0 : radicale verandering vergt meer focus op data
Kort zorgnieuws
Kort zorgnieuws: Klinische research unit; Technologie in gebruik en bestuurswisselingen
Philips designers laten tijdens de Dutch Design Week 2023 in Eindhoven zien hoe de gezondheidszorg kan transformeren met geluid en beeld.
Philips' Vooraanstaande Zorginnovatie op Dutch Design Week
taaislijmziekte
Zelflerende chip detecteert taaislijmziekte
Spraakgestuurd rapporteren is momenteel trending in de ouderenzorg omdat het efficiënt tot professionele rapportages leidt en veel tijd bespaart.
Attendi en Nedap bundelen krachten voor spraakgestuurde rapportage in de zorg
Zorgmodel
Zorgmodel 5.0 vergt een radicale verandering
Volg jij ons al?