Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Aastra, a Mitel Company, heeft een reseller-overeenkomst gesloten met Koning & Hartman.

Met deze nieuwe partner wil Aastra zijn positie in de grootzakelijke markt verder uitbreiden. Koning & Hartman is nu op de Nederlandse markt gecertificeerd om systemen en applicaties te installeren, onderhouden en verkopen.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Partnerstatus
De overeenkomst betreft het grootzakelijke aanbod van Aastra zoals Aastra MX-ONE, maar ook de applicaties die breder inzetbaar zijn, waaronder de contact center-oplossing Solidus eCare en de Unified Communication & Collaboration suite Aastra BluStar Ecosystem.

Martin Roeffen, Managing Director Aastra Telecom Netherlands BV: "We zijn erg blij met de overeenkomst die we hebben gesloten met Koning & Hartman. Ze hebben veel kennis en ervaring op het gebied van bedrijfscommunicatie en leveren diverse aanvullende producten en diensten waardoor ze klanten optimaal kunnen bedienen. Doordat verschillende medewerkers van Koning & Hartman al bekend waren met Aastra MX-ONE-oplossingen, was de vereiste certificering voor het Aastra Partner Programma snel rond."

Koning & Hartman ontwerpt, bouwt en beheert infrastructuren voor vaste en mobiele telecommunicatie. Ze zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in moderne communicatie-platforms voor bedrijfscommunicatie.

Oswald Coene, Algemeen Directeur Koning & Hartman: "Door de samenwerking met Aastra kunnen wij ons specialisme op het gebied van bedrijfscommunicatie verder uitbreiden en een nog completer portfolio van telecomproducten en -diensten aanbieden binnen de grootzakelijke markt."

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen