Search
Close this search box.
Search

ADP introduceert nieuw platform voor volledige HR- en salarisadministratie

HR- en salarisdienstverlener ADP introduceert met ADP iHCM een platform waarmee organisaties de hele loopbaancyclus van medewerkers - van indiensttreding tot pensionering - kunnen beheren.

ADP iHCM integreert talentmanagement met HR- en salarisadministratie, waardoor het een totaaloplossing biedt voor HR-afdelingen. Nederland is het eerste land waar het platform beschikbaar is. ADP iHCM is een wereldwijd Human Capital Management (HCM) totaalplatform dat de lokale HCM-behoeften van veel verschillende landen in Europa, Azië en Latijns-Amerika ondersteunt.Na de introductie in Nederland volgen ook andere landen.

Het systeem, dat gebruik maakt van cloudtechnologie, helpt HR-professionals de HR-administratie opnieuw vorm te geven. Zo kunnen zij zich volledig richten op het werven, selecteren en managen van het belangrijkste kapitaal van de organisatie: de medewerkers. ADP iHCM beheert de meest actuele HCM-gegevens op één platform. Dat maakt het makkelijker om binnen organisaties consistente middelen en processen in te zetten die de bedrijfsstrategie ondersteunen.

Individuele medewerkers hebben met ADP iHCM toegang tot informatie en processen om zelf hun eigen carrière te managen. Dit vergroot hun betrokkenheid. Managers krijgen een helder inzicht in de prestaties, competenties en ontwikkelingsbehoeften van hun personeel. Zij kunnen daardoor strategischer leidinggeven aan hun team. Met de inzet van ADP iHCM beschikken directie en management over alle actuele gegevens en bijbehorende analyses om de juiste beslissingen te maken ten aanzien van personeelskosten, risico’s en kansen.

Primeur voor Nederlandse markt
ADP Nederland is trots op de introductie van ADP iHCM op de Nederlandse markt: "Onze Nederlandse klanten waarderen onze innovatieve HCM-oplossingen, niet in de laatste plaats door het aanzienlijke gebruik van mobiele HR-toepassingen door Nederlanders," zegt Léon Vergnes, Senior Vice President en General Manager ADP EMEA. "Met deze introductie bieden we onze klanten de voordelen van onze wereldwijde investeringskracht in onderzoek en ontwikkeling."

Doordat ADP iHCM een cloudplatform is, kunnen HR-professionals overal en altijd de HR- en salarisadministratie uitvoeren. Het platform is daarmee een uitkomst voor het beheer en de schaalbaarheid van HCM-processen voor moderne organisaties, die in omvang kunnen variëren van enkele honderden tot duizenden medewerkers. Door de combinatie van innovatieve cloudtechnologie met lokale service kunnen bedrijven HRM-processen binnen hun organisatie stroomlijnen, met de wetenschap dat kennis over lokale HCM-voorschriften voorhanden is en er aan lokale wet- en regelgeving wordt voldaan.

Platform internationaal toepasbaar
Voor ADP is ADP iHCM een belangrijke mijlpaal bij de ontwikkeling tot wereldwijde marktleider op het gebied van HCM-oplossingen. "Bedrijven die met ADP iHCM werken, maken optimaal gebruik van de wereldwijd erkende ‘best practices’ waarmee we ons platform hebben uitgerust," vertelt Mark Benjamin, president Global Enterprise Solutions bij ADP.

ADP iHCM is ook toegankelijk via de Mobile Solutions-app van ADP voor smartphones en tablets. Deze app wordt op dit moment ondersteund in 27 verschillende talen en is al meer dan 2,3 miljoen keer gedownload.

ADP iHCM is gemakkelijk te integreren met andere wereldwijde platformen zoals ADP GlobalView HCM® en ADP Streamline®. Deze producten worden al in meer dan honderd verschillende landen gebruikt en zijn goede voorbeelden van de inspanningen van ADP op het gebied van HCM-totaaloplossingen.

admin

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
Hersenatlas
Zwaartekracht-subsidie voor hersenatlas en het lot van eiwitten
Aneurysma
Nieuwe betrouwbare methode om aneurysma’s te volgen
leerling-verpleegkundigen
Albert Schweitzer succesvol met behoud leerling-verpleegkundigen
Databeschikbaarheid
Betere zorg dankzij goede databeschikbaarheid
Woonomgeving
Empathische woonomgeving past zich aan bij wensen bewoners
Gegevens delen
Derde pilot proactief gegevens delen
Digitalisering expertisecentrum
Expertisecentrum bundelt kennis digitalisering en welzijn
wiel
Wiel zelf uitvinden hoeft niet, maar ontwikkel er wel op door
breuk
Virtual Fracture App slaat aan in Albert Schweitzer
monitor
E-healthmonitor signaleert stagnerende inzet digitale zorg
Volg jij ons al?