Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
22 februari 2016
Artikel delen

Albert Heijn stapt in zorgmarkt met kant-en-klare maaltijden

Albert Heijn levert vanaf nu maaltijden voor de zorg. Vers bereid en daarna diepgevroren. Het levensmiddelenbedrijf spreekt hiermee een specifieke en grote klantgroep aan.

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

De diepvriesmaaltijden zijn eenvoudig op te warmen en daarmee ideaal voor 1-persoonshuishoudens, bewoners van een aanleunwoning of andere zorginstellingen. Klanten kunnen kiezen uit meer dan 90 verschillende maaltijden van Chef Martin, het zorgmerk van Marfo Food Group. De maaltijden zijn ontwikkeld door chef-kok Pascal Jalhay.

Voedingswaarde

De temperatuur van de gerechten wordt direct na bereiding met behulp van shock freezing teruggebracht tot -40 graden Celsius. Door de snelheid van het vriesproces blijven volgens Albert Heiujn smaak en voedingswaarden van de verse ingrediënten behouden. Het assortiment bestaat uit zes verschillende keukens: de Oosterse, Hollandse, Mediterraanse, buitenlandse, vegetarische en aangepaste keuken.

De buitenlandse keuken biedt afwisseling met Zweedse balletjes, goulash of schnitzel, allemaal voorzien van verse groenten zoals sperziebonen, tuinbonen of bloemkool. Voor klanten met dieetwensen of allergieën zijn er diverse aangepaste gerechten, zoals een cholesterol of natrium beperkt dieet.

Verkrijgbaarheid

De maaltijden zijn online te bestellen op ah.nl/chef-martin en worden bezorgd op het gewenste adres of zijn af te halen op de Albert Heijn Pick Up Points. De prijzen variëren van € 3,99 tot € 5,99 voor een 1-persoonsmaaltijd.

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Reageer

Geef een antwoord

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen