Apple succesvol in jouw zorginstelling implementeren

De gezondheidszorg is aan het veranderen en innovaties die door technologie mogelijk worden gemaakt, kunnen de kwaliteit verbeteren, de kosten drukken en de werkdruk verminderen. Dan is het wel belangrijk dat die technologie de zorgprofessionals op de juiste manier ondersteunt. Op 24 maart laat Amac Zorg zien hoe jouw zorgorganisatie zich kan voorbereiden op de volgende digitale stap.

Zorg en technologie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om te kunnen profiteren van technologie is het zaak dat deze het zorgpersoneel daadwerkelijk ondersteunt. Niet zelden leveren nieuwe systemen in de zorg meer werk op in plaats van minder. Om ervoor te kunnen zorgen dat de productiviteit van je zorgmedewerkers juist stijgt, de IT-afdeling minder problemen hoeft op te lossen en een veilige en betaalbare IT-omgeving te garanderen, laat Amac Zorg je graag zien welke mogelijkheden wij kunnen bieden rondom Apple-devices en Jamf in jouw zorgorganisatie.

Eenvoud in beheer en onderhoud

De oplossingen van Amac Zorg kunnen, zeker in combinatie met Apple-producten en de beheeroplossing Jamf, een positieve bijdrage leveren aan de zorg. Zo kunnen zorgorganisaties met Jamf veel tijd besparen bij de ingebruikname, het beheer en onderhoud van Apple-devices. Met Apple-devices kunnen zorgorganisaties bovendien de continuïteit van hun zorgverlening beter borgen. Door het gebruik van mobiele devices en gebruiksvriendelijke technologie, maakt het namelijk voor de communicatie met de patiënt niet meer uit waar hij of zij zich bevindt.

Informatiebeveiliging

In de zorg is informatiebeveiliging ontzettend belangrijk. Op dit gebied heeft Apple-apparatuur een streepje voor op andere devices. Voor bijvoorbeeld fysiotherapiepraktijk Aalstzorg uit Zwolle was deze veiligheid een belangrijk punt om voor Amac Zorg te kiezen. “We hebben naar andere tablets gekeken, maar het inrichten van de beveiliging was zoveel omslachtiger. Bij Apple is dat gewoon direct goed geregeld”, aldus de praktijkondersteuner van Aalstzorg.

Ontzorgen

Zorginnovatie zit hem niet in de technologie, maar die technologie kan wel een belangrijke bijdrage leveren aan het mogelijk maken van innovatie. Tijdens het Amac Zorg Event laten we zien hoe IT bij onder meer verpleeghuizen, verzorgingstehuizen en thuiszorg de interne organisatie en processen kan optimaliseren. We willen dat jouw zorgprofessionals zich ondersteund weten door een veilige, flexibele zorgwerkplek, zodat zij zich kunnen richten op waar ze het beste in zijn: het verlenen van zorg. Tegelijkertijd biedt de combinatie van Apple en Jamf veel voordelen voor je IT-afdeling.

Amac Zorg Event

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Amac Zorg kan betekenen voor jouw organisatie? Meld je dan nu aan voor het Amac Zorg Event op donderdag 24 maart om 13.00 uur. In een online sessie laten we je de vele voordelen van onze dienstverlening zien. Daarna is er ruimte om in een Q&A-sessie direct je vragen te stellen aan onze experts van Amac Zorg.

Mocht je echt de diepte in willen, dan plannen we graag een online Event Meeting met je in waarin onze specialisten zich over jouw specifieke situatie en vragen buigen. Profiteer van de mogelijkheden die Apple-technologie de zorgsector te bieden heeft en verdiep je in de toepassingen voor jouw organisatie. Meld je nu GRATIS aan!

ICT&health World Conference

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Twitter
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Lees ook
dispenser
Medicijndispensers besparen Zuyderland Thuiszorg 24 fte´s  
injecties
Naaldloos injecteren verhoogt opties zelfmanagement
Gegevens delen data
Tweede ronde project ‘proactief gegevens delen in palliatieve fase’ start
Amphia Ziekenhuis digitale strategie.
Arnaud Kruizinga, CIO Amphia: 'Eerst de visie, dan de route'
Kort zorgnieuws
Kort zorgnieuws: Robotecho genomineerd; App voor bipolaire stoornis, en meer
Oog staaroperatie
Operatiekamers vrij door SurgiCube bij staaroperaties
In het St. Antonius Ziekenhuis is ‘s werelds meest innovatieve defibrillator in een patiënt geplaatst.
Primeur met mini-defibrillator als erkende behandeloptie
Bernhoven patiëntenportaal
Bernhoven lanceert nieuw patiëntenportaal
hersenimplantaten
Neuralink mag hersenimplantaten op mensen testen
Tijdens het Art Electronica Festival in Oostenrijk heeft de Nederlandse fashion-techontwerper Anouk Wipprecht een bijzondere 3D-geprinte jurk gepresenteerd.
3D-geprinte jurk toont cognitieve belasting van hersenen
Volg jij ons al?