Ascom introduceert smartphone voor veeleisende werkomgeving

Ascom Wireless Solutions, een wereldwijde aanbieder van missiekritische communicatie-oplossingen, introduceert de Ascom Myco smartphone.

De Ascom Myco smartphone is een nieuwe smartphone die speciaal is ontwikkeld voor een veeleisende werkomgeving. Het toestel houdt uitvoerend personeel alert, zorgt voor eenvoudige communicatie en draagt bij aan efficiënter werken in een productieproces.

De Ascom Myco geeft een uniek overzicht van de toestand op de werkvloer en verwerkt alarmen op een slimme manier, zodat snel in elke situatie de status kan worden ingeschat en er effectief gereageerd kan worden in het geval van meerdere alarmen. Met een filterfunctie kan ingesteld worden dat alarmen van de eigen processen prioriteit krijgen boven andere alarmen binnen de afdeling of unit. Ook is het mogelijk alarmscenario’s voor bijvoorbeeld productiestops, een onveilige situatie of een oproep voor de BHV in te stellen.

Uniek display
De Ascom Myco heeft een display aan de bovenzijde waar met een gekleurde LED de melding is te zien. Daarop is specifieke informatie handsfree af te lezen zoals het type waarschuwing, de ernst ervan en om welk alarm of storing het gaat. Met de barcodelezer kan personeel eenvoudig en snel procesgegevens en informatie van machines identificeren. Het slimme toestel beschikt verder over alle standaardkenmerken van een smartphone, zoals een touchscreen, 3G en Wi-Fi, heeft een robuust design, dat hem niet alleen bestand maakt tegen stoten en vallen, maar ook tegen vocht en stof in een industriële omgeving. Het toestel heeft een lange batterijduur en bovendien kan de batterij snel verwisseld worden, zodat de telefoon steeds bruikbaar blijft zonder wachttijd voor het opladen. Het formaat en gewicht zijn geoptimaliseerd, zodat hij met één hand bediend kan worden en gemakkelijk mee kan tijdens lange diensten. 

Geïntegreerde werkstromen 
De integratiesoftware, Ascom Unite, kan worden aangesloten op bedrijfsinformatiesystemen en procesapparatuur, zodat een brede benadering op de workflow mogelijk wordt. Het systeem kan missiekritische informatie filteren en naar specifieke operators doorsturen. Met de Ascom Myco kunnen operators op de werkvloer sneller reageren en efficiënter beslissingen nemen. De Ascom Myco legt events vast, zodat later kan worden bekeken of optimalisatie van de workflow door efficiëntieverbetering mogelijk is. 

Krachtige oplossing
Stefan Brämberg, Vice President Global Product Line Mobility, Ascom Wireless Solutions: “De Ascom Myco is een smartphone die operationeel personeel voorziet van informatie op het punt waar die nodig is. Daarnaast maakt onze middleware-oplossing Ascom Unite het concept compleet, waardoor een zeer krachtige oplossing voor missiekritische communicatie ontstaat.”

ICT&health World Conference

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Twitter
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Lees ook
injecties
Naaldloos injecteren verhoogt opties zelfmanagement
Gegevens delen data
Tweede ronde project ‘proactief gegevens delen in palliatieve fase’ start
Amphia Ziekenhuis digitale strategie.
Arnaud Kruizinga, CIO Amphia: 'Eerst de visie, dan de route'
Kort zorgnieuws
Kort zorgnieuws: Robotecho genomineerd; App voor bipolaire stoornis, en meer
Oog staaroperatie
Operatiekamers vrij door SurgiCube bij staaroperaties
In het St. Antonius Ziekenhuis is ‘s werelds meest innovatieve defibrillator in een patiënt geplaatst.
Primeur met mini-defibrillator als erkende behandeloptie
Bernhoven patiëntenportaal
Bernhoven lanceert nieuw patiëntenportaal
hersenimplantaten
Neuralink mag hersenimplantaten op mensen testen
Tijdens het Art Electronica Festival in Oostenrijk heeft de Nederlandse fashion-techontwerper Anouk Wipprecht een bijzondere 3D-geprinte jurk gepresenteerd.
3D-geprinte jurk toont cognitieve belasting van hersenen
Pallas Reactor Petten
Kuipers belooft volledige financiering voor reactor medische isotopen  
Volg jij ons al?