Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
18 januari 2015
Artikel delen

Communicatie in de zorg van scherm tot scherm

Lees in deze publicatie de mogelijkheden, praktijkvoorbeelden en aandachtspunten voor de implementatie van beeldcommunicatie.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Het gebruik van beeldcommunicatie in de zorg neemt toe. Voor het verlenen van zorg op afstand aan zorgvragers én voor de communicatie tussen zorgverleners onderling.

Deze vorm van communicatie wordt in verschillenden sectoren van de zorg toegepast. De publicatie ‘Communicatie in de zorg van scherm tot scherm‘ geeft hiervan een aantal concrete voorbeelden. Daarnaast krijgt u inzicht in relevante wet- en regelgeving en in de bekostiging van beeldcommunicatie in de zorg.

Wilt u beeldcommunicatie in uw zorgorganisatie gaan toepassen? Deze publicatie geeft diverse aandachtspunten die belangrijk zijn in het implementatieproces. Tot slot geven de auteurs van deze publicatie (Foppe Rauwerda, Beeldzorgadvies en Johan Krijgsman, Nictiz) u een vooruitblik naar technologische ontwikkelingen voor beeldcommunicatie in de zorg.

Meer informatie

Deze publicatie is een product van TrendITion, een samenwerking tussen Nictiz en Radboudumc. TrendITion helpt iedereen die beleidsmatig en koersbepalend bezig is met strategische agenda’s voor eHealth-beleid.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen