Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

De toekomst van gezondheidszorg, energie en mobiliteit

Op 12 en 13 september organiseert SingularityU The Netherlands in Amsterdam een hun eerste Summit. Sprekers behandelen diverse onderwerpen over de impact van technologie op burgers, bedrijven, gezondheidszorg en de samenleving. De programmering van de SingularityU The Netherlands Summit bouwt voort op de onderwerpen, die dit jaar door het World Economic Forum in Davos als topprioriteit zijn behandeld.

Tags

Innovation Partners

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

De sprekers zijn zowel experts op het gebied van specifieke technologieën (health, artificial intelligence, blockchain, neuroscience, manufacturing en cybersecurity) als kritische denkers op het gebied van de maatschappelijke onderwerpen waar deze technologie van invloed op is, zoals mobiliteit, voedsel, energie en werk. De SingularityU The Netherlands Summit is een vernieuwende mix van zowel Nederlandse als Amerikaanse top-sprekers.

Een kleine greep uit de 25 aanwezige sprekers
:
André Kuipers (ruimtevaart), Maarten Steinbuch (robotica), Leo Kouwenhoven (quantum computing), Carlo van de Weijer (mobiliteit), Melanie Swan (blockchain) en Lucien Engelen (health).

Yuri van Geest, een van de oprichters van SingularityU The Netherlands: “De afgelopen zes jaar hebben wij veel aandacht aan individuele technologieën besteed. Nu zullen wij de focus met name leggen op hoe deze technologieën samenkomen en door beslissers en ondernemers kunnen worden ingezet om urgente en relevante veranderingen in de maatschappij te bewerkstelligen.“

Tijdens de tweedaagse SingularityU The Netherlands Summit zijn meer dan 900 vertegenwoordigers van het Nederlandse en Europese bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties bij elkaar. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door TMG, Philips, KPN en Deloitte.

Bekijk de website singularityunl.org voor de volledige line-up van de Summit en meer achtergrond over de sprekers.

 

Tags

Innovation Partners

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen