Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
17 februari 2015
Artikel delen

Health Valley Event 2015: Where health leads innovation

Op 18 maart vindt het Health Valley Event 2015 in Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen plaats. Het Health Valley Event is de ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de health sector. Vorig jaar trok het event meer dan 900 bezoekers en ook dit jaar mag het zich verheugen in veel belangstelling vanuit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, wetenschap en de overheid. Health Valley biedt een gevarieerd dagvullend programma met interessante sprekers, dynamische workshops, matchmaking, een beursvloer en natuurlijk volop mogelijkheden om elkaar te ontmoeten.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

De zorg leidend bij zorginnovatie
Op het Health Valley Event gaan we dieper in op de rol van de zorg en specifiek de patiënt bij innovatie in de praktijk. Dagvoorzitter Diederik Jekel leidt ons door een vol programma wat bruist van de nieuwe ideeën, mogelijkheden en inzichten op het gebied van zorginnovatie. Hoe kunnen kennisinstellingen, zorginstellingen en ondernemers samen de schouders zetten onder zorginnovatie? Waar liggen mogelijkheden om zorginnovaties te versnellen? Hoe kunnen ondernemers hierop inspelen? En hoe kan de zorg hierin een belangrijke rol vervullen?

Op het Health Valley event delen sprekers vanuit diverse invalshoeken hun visie op het thema.  Als sprekers staan onder andere Yuri van Geest, Caroline Hummels, Tiana van Grinsven, Hajo van Beijma, Daan Dohmen en Lucien Engelen op het programma. Een actueel en compleet overzicht van de sprekers vindt u op www.health-valley.nl/event

Veelzijdig programma
Naast het plenaire keynote programma zijn er verschillende parallelle sessies waarin sprekers u kennis laten maken met de laatste trends op het gebied van Big data in de zorg, de extramuralisering van de zorg, precision medicine en ontwikkelingen om ons brein gezond te houden.  In het middagprogramma kunnen bezoekers een keuze maken uit een grote variëteit aan activiteiten. Laat u bijvoorbeeld inspireren door het enthousiasme van de pitchers in de investorslounge, luister naar de pecha kucha’s van de onderzoekers van de universiteiten, volg een workshop of het parallelle programma specifiek voor zorgprofessionals. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om de stands te bezoeken, met anderen in gesprek te gaan en misschien wel die partner in business te vinden waar u naar op zoek bent.

Het evenement wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een wervelende slotshow vol innovatieve ondernemers en initiatieven die de gezondheidszorg een stap verder zullen brengen.

Wij beloven u dat u aan het einde van de dag moe maar vol inspiratie de zaal weer zult verlaten. Kortom, een evenement dat u niet mag missen! Meld u nu aan via: Health-Valley

Openingsmanifestatie 2021
Wilt u op 17 juni 2021 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

KPN Zorgdomotica

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen