Health Valley Event 2015

Het jaarlijkse Health Valley Event 2015 dat op 18 maart a.s. in concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen plaatsvindt is een ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de health sector.

Where health leads innovation

Op het Health Valley Event 2015 is volop aandacht voor de rol van de zorg bij innovatie in de praktijk. Hoe kunnen kennisinstellingen, zorginstellingen en ondernemers samen de schouders zetten onder zorginnovatie? Waar liggen mogelijkheden om zorginnovaties te versnellen? En hoe kan de zorg hierin een belangrijke rol vervullen?

Bent u werkzaam in de health sector? Of houdt u zich bezig met business, innovatie en wetenschap in health? Dan mag u dit evenement niet missen!

Het programma omvat veel workshops, parallelle sessies, een investorslounge en volop netwerkmogelijkheden. Een greep uit de keynotes: Yuri van Geest (trendwatcher), Caroline Hummels (hoogleraar TU/e) en Tiana van Grinsven (lid van de rvb Espria en Woonzorg Nederland). Dagvoorzitter Diederik Jekel, wetenschapsjournalist en bekend van onder andere ‘De wereld draait door’.

Voor professionals werkzaam in de zorg is er dit jaar een apart parallel programma, ‘Innovatie: lust of last?’ met inhoudelijke sessies over de praktische toepassingen van zorginnovaties en de eisen die dit stelt aan medewerkers.

Meer actuele informatie over het programma en deelname is te vinden op www.health-valley.nl

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Twitter
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Lees ook
MRI
Hersenschors kan Parkinsonsymptomen compenseren
Hartoperaties
Sneller herstel hartoperaties door nieuwe methodes
Databeschikbaarheid - Joba vd Berg
VWS, regel die databeschikbaarheid!
symposium
Margreet Vos: ‘Integreer duurzaamheid in de definitie van goede zorg’
Cardiologie
Diakonessenhuis schenkt Utrecht 56 connectieve AED's
Drie overheidsorganisaties op het gebied van cybersecurity openen een gezamenlijk loket waar organisaties cyberdreigingen of -kwetsbaarheden kunnen melden.
Drie cybersecurity-organisaties openen één loket
samenwerking
Regionale samenwerking groeit mede dankzij IZA
Planning gezondheidszorg regiobeelden
NZa: knelpunten aanscherpen in regiobeelden
Rapportage
Spraakherkenningsoplossing voor specialisten blijkt ideaal
hartstilstand
Slim horloge alarmeert meldkamer bij hartstilstand
Volg jij ons al?