Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

ICT&health mediapartner eHealth Week 2016 – HiMSS in redactieraad

ICT&health is officieel mediapartner van de eHealth Week 2016, die het ministerie van VWS, de Europese commissie en HiMSS Europe in juni organiseren. Het partnerschap past goed bij onze wens om onze lezers continu op de hoogte te houden van de relevante ontwikkelingen op het gebied van zorg en technologie.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Bovendien treedt Vice President of public Affairs, Christina Roosen toe als lid van de redactieraad.  Christina vertelt hierover: "Het doet mij deugt om deel uit te mogen maken van de ICT&health redactieraad. Als Vicepresident Public Affairs van HIMSS Europe manage ik alle overheids- en publieke stakeholders relaties namens HIMSS Europe. Verder manage ik de grootste HIMSS evenementen in Europa, zoals eHealth week, het grootste eHealth evenement van Europa dat van 8 tot 10 juni 2016 in Amsterdam plaatsvindt,  en WoHIT, een jaarlijks terugkerend evenement dat in de herfst van 2016 plaatsvindt in Barcelona, Spanje en bestaat uit de CIO Summit in 2016 en het European Telemedicine Conference vanaf 2017. Ook ben ik verantwoordelijk voor de EMRAM Stage 6&7 community en werk ik nauw samen met het HIMSS Analytics Global division. Met het thema “gezondheidszorg transformeren met behulp van technologie” wil ik de ICT&health lezers op de hoogte houden van het laatste eHealth nieuws uit Europa."

ICT&health uitgever Tom Xhofleer voegt toe: "Ik ben erg blij met de komst van Christina. De eHealth Week is een belangrijk evenement voor ons vakgebied en voor Nederland. De kennis en kunde die Christina en haar achterliggende organisatie meebrengen geven ons inzichten en helpen ons met het bieden van goede content. Daar hebben we goede ideeën over die we nu uitwerken. Vandaag kan ik al wel verklappen dat HiMSS een maandelijkse blog zal schrijven vanuit verschillende invalshoeken. Behalve het gebruikersperspectief komt ook de patiënt hierin aan het woord."

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen