Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
21 januari 2017
Artikel delen

Innovaties in de zorg. Ze zijn er al volop!

De zorg innoveert aan alle kanten. Hoe ziet dat er in de praktijk uit? Dat zien en beleven zorgprofessionals op 26 januari in het Beatrix Theater in Utrecht. Hier waar innovatie met zorgprofessionals en patiënten centraal staat.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Innovaties in de praktijk

Op het Innovatieplein maakt u kennis met experts, deelt u kennis met zorgcollega’s en wordt u ondergedompeld in innovaties voor de zorg, die nu al in praktijk te zien zijn. Een greep uit het aanbod:

Het Maxima Medisch Centrum laat met een reeks aan innovaties zien hoe de kindzorg verandert. Ook laat het ziekenhuis zien hoe zij patiënten voorbereid op operaties met behulp van Virtual Reality. Verder kunt u ook demo’s zien van o.a. Salesforce, IBM Watson, de Microsoft Hololens, Google Glass, zintuig stumulerings cabine en VR-brillen. Zetacom toont het Zorgtotaal concept en Nictiz geeft info over het eID en nog veel meer!

Implementatie in de zorg

Naast het hoofdprogramma in het Theater is er ook een tweede sprekersprogramma op het Innovatieplein, waarin implementatie in de zorg centraal staat. Onderwerpen zijn Serious Gaming, Innoveren met patiënten, Zorgtotaal, standaarden en nog veel meer! Reden genoeg om op 26 januari af te reizen naar het Beatrix Theater!

Wilt u als zorgprofessional, bestuurder, IT-er, beleidsmaker of patiënt ook op de hoogte blijven van alle relevante technologische ontwikkelingen in de zorg? Claim hier uw GRATIS TICKET!

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen