Innovaties in de zorg. Ze zijn er al volop!

21 januari 2017
Nieuws

Innovaties in de praktijk

Op het Innovatieplein maakt u kennis met experts, deelt u kennis met zorgcollega's en wordt u ondergedompeld in innovaties voor de zorg, die nu al in praktijk te zien zijn. Een greep uit het aanbod:

Het Maxima Medisch Centrum laat met een reeks aan innovaties zien hoe de kindzorg verandert. Ook laat het ziekenhuis zien hoe zij patiënten voorbereid op operaties met behulp van Virtual Reality. Verder kunt u ook demo’s zien van o.a. Salesforce, IBM Watson, de Microsoft Hololens, Google Glass, zintuig stumulerings cabine en VR-brillen. Zetacom toont het Zorgtotaal concept en Nictiz geeft info over het eID en nog veel meer!

Implementatie in de zorg

Naast het hoofdprogramma in het Theater is er ook een tweede sprekersprogramma op het Innovatieplein, waarin implementatie in de zorg centraal staat. Onderwerpen zijn Serious Gaming, Innoveren met patiënten, Zorgtotaal, standaarden en nog veel meer! Reden genoeg om op 26 januari af te reizen naar het Beatrix Theater!

Wilt u als zorgprofessional, bestuurder, IT-er, beleidsmaker of patiënt ook op de hoogte blijven van alle relevante technologische ontwikkelingen in de zorg? Claim hier uw GRATIS TICKET!