Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

John Emmerik Managing Director Agfa HealthCare Nederland

Agfa HealthCare kondigt aan dat John Emmerik in dienst treedt als de nieuwe Managing Director voor Nederland. Naast 10 jaar ervaring in de gezondheidszorg als medeoprichter en voorzitter van Stichting Semmy – een organisatie die onderzoek naar hersenstamtumoren financiert–, heeft hij ruim 20 jaar ervaring met digitale zakelijke toepassingen, waaronder enterprise content management, datamanagement, business process management en beeldvorming.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Voor hij in dienst trad bij Agfa HealthCare, werkte John Emmerik tientallen jaren  in adviesfuncties, en als manager van salesteams voor innovatieve zakelijke oplossingen. In die periode kreeg hij vier ‘Applicatie van het Jaar’ awards, die door een onafhankelijke vakjury werden toegekend. John Emmerik bouwde zijn ervaring op bij diverse software- en technologiebedrijven, zoals Staffware, FileNet en IBM.

Werken vanuit de vraag

Als Managing Director voor Nederland staat John Emmerik aan het hoofd van een ervaren team Agfa HealthCare medewerkers, met als doel tegemoet te komen aan de behoeften van de Nederlandse zorginstellingen. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor het verhogen van de marktbewustzijn en een verhoging van de marktpenetratie.

Klinische oplossingen

Agfa HealthCare levert een gamma klinische oplossingen. Deze omvatten het Enterprise Imaging platform, het klinische informatiesysteem ORBIS, de Enterprise Content Management toepassing HYDMedia en de Integrated Care Suite. Deze toepassingen, die gebruikt worden in ziekenhuizen, klinische laboratoria en in de medische beeldvorming, zorgen ervoor dat ziekenhuizen kunnen voldoen aan de vereisten om regionale samenwerkingsverbanden te creëren.

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen