John Emmerik Managing Director Agfa HealthCare Nederland

6 juni 2017
Nieuws
Voor hij in dienst trad bij Agfa HealthCare, werkte John Emmerik tientallen jaren  in adviesfuncties, en als manager van salesteams voor innovatieve zakelijke oplossingen. In die periode kreeg hij vier ‘Applicatie van het Jaar’ awards, die door een onafhankelijke vakjury werden toegekend. John Emmerik bouwde zijn ervaring op bij diverse software- en technologiebedrijven, zoals Staffware, FileNet en IBM.

Werken vanuit de vraag

Als Managing Director voor Nederland staat John Emmerik aan het hoofd van een ervaren team Agfa HealthCare medewerkers, met als doel tegemoet te komen aan de behoeften van de Nederlandse zorginstellingen. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor het verhogen van de marktbewustzijn en een verhoging van de marktpenetratie.

Klinische oplossingen

Agfa HealthCare levert een gamma klinische oplossingen. Deze omvatten het Enterprise Imaging platform, het klinische informatiesysteem ORBIS, de Enterprise Content Management toepassing HYDMedia en de Integrated Care Suite. Deze toepassingen, die gebruikt worden in ziekenhuizen, klinische laboratoria en in de medische beeldvorming, zorgen ervoor dat ziekenhuizen kunnen voldoen aan de vereisten om regionale samenwerkingsverbanden te creëren.