Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
10 maart 2017
Artikel delen

Kennis en ervaring experts tillen digitale zorg naar hoger plan

Organisaties en professionals in de gezondheidszorg krijgen tegenwoordig zo veel informatie over innovaties op het gebied van digitalisering op zich af, dat het moeilijk wordt om door de bomen het bos te zien. ICT&health heeft onlangs op de ICT&health Experience al handvatten en duiding aangereikt. Ook op de beurs Zorg & ICT, van 14 t/m 16 maart, bieden wij u de mogelijkheid om via gratis consults de verdieping te zoeken op het snijvlak van ICT en gezondheidszorg.

Een belangrijke boodschap op de ICT&health Experience van januari 2017, was dat we pas aan het begin staan van de tweede digitaliseringsgolf in de gezondheidszorg. Er is al heel veel te vinden op het gebied van e-health voor patiënten, betere uitwisseling van medische gegevens, AI-platforms en IoT-toepassingen en big data-initiatieven. Wat vaak ontbreekt, is het bredere raamwerk, de samenwerking tussen stakeholders om er voor te zorgen dat ICT een integraal onderdeel wordt om zorg naar een hoger plan te tillen: betere zorg tegen lagere kosten.

Wat betekent e-health voor u

Net als de ICT&health Experience, biedt ook de beurs Zorg & ICT een breed scala aan presentaties en demonstraties om inzicht en duiding te geven in hoe digitalisering een integraal onderdeel van zorg kan en moet worden.  De leden van de Redactieraad en van de Innovation Partner Group van ICT&health staan tijdens alle beursdagen voor u klaar om vanuit een onafhankelijke optiek naar uw praktijk te kijken. ICT&health staat voor opschaling van innovatie in de zorg door middel van relevante technologie, kennis en ervaringen delen is daar een belangrijk aspect van.

Wat betekenen onderwerpen zoals innovatie, security, IoT, AI, VR en Domotica voor u, uw functie, uw patiënten en uw organisatie? Wat is er nu al praktisch te winnen en waar moet u voor de komende jaren rekening mee gaan houden? Speciaal voor Zorg & ICT nemen onze leden van de Redactieraad én Innovation Partners tijd en moeite om u verder te helpen! Of het nu gaat over de inzet van VR binnen de zorg, het opschalen van innovaties of beveiligingsvraagstukken.  U vindt ICT&health op stand 11F003.

Een greep uit het aanbod

Alle dagen zijn er voor u diverse consulten beschikbaar, waar u zich nu al GRATIS voor kunt inschrijven. Ons Expertplein geeft u zo een mooie kans om in korte tijd uw kennis bij te spijkeren. Wat is er onder meer mogelijk?  Een kleine greep:

  • Wilt u alles weten over datalekken en security? Dan zitten er experts van KPN voor u klaar.
  • Sanneke Langendoen van Pluryn praat u bij over de implementatie van innovatie in de zorg.
  • Margo Brands van de Patiëntenfederatie geeft een consult over het gegevensplatform Medmij.
  • Oncoloog Kelly Nijhof gaat met u in gesprek over Digitale pathologie en expertise in de oncologie.
  • Professor dr. Lisette Van Gemert-Pijnen praat u bij over e-health persuasive technology.
  • Zetacom kan u uitleggen hoe een nieuw Verpleegoproep Systeem met succes wordt geïmplementeerd.

Dit en nog véél meer! Hieronder vindt u een volledig overzicht van alle vrijblijvende gratis consulten die u daadwerkelijk verder helpen. Reageer snel want vol = vol!

 

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen