Search
Close this search box.
Search

Koning & Hartman lanceert nieuwe stap in datauitwisseling

Koning & Hartman lanceert op 20 mei in haar vestiging te Delft de KH Information Service; een unieke oplossing om data uit te wisselen tussen geautomatiseerde systemen, ongeacht verschillende protocollen.

De KH Information Service verschaft bedrijven betere informatievoorziening, zodat zij kosten kunnen besparen door het nemen van gegronde beslissingen op het gebied van operational excellence, remote monitoring, track & trace en asset management.

In industriële omgevingen is er vaak geen betaalbare en eenvoudige oplossing beschikbaar om data uit te wisselen tussen de geautomatiseerde systemen met verschillende protocollen. Terwijl juist deze data-uitwisseling door bedrijven wordt gezien als essentieel voor het realiseren van betere informatievoorziening binnen het bedrijf. Industriële automatiseringssystemen leveren namelijk een stroom aan gegevens die worden gebruikt voor onder meer procesverbetering, operational excellence, kwaliteitscontrole, traceerbaarheid, voorraadbeheer, orderverwerking, onderhouds-management en storingsdiensten. Daarom zijn data-uitwisseling tussen deze systemen en de bijbehorende rapportages en analyses van de gegevensstroom essentieel voor een effectieve bedrijfsvoering.

KH Information Service:
Volledige controle over het productieproces De Consultants van technologiebedrijf Koning & Hartman hebben op verzoek van diverse opdrachtgevers en mede dankzij hun jarenlange ervaring op automatiseringsprojecten dé oplossing ontwikkeld om die zeer gewenste data-uitwisseling plus rapportages mogelijk te maken. De KH Information Service geeft volledige controle over het gehele productieproces zonder handmatig data van het ene naar het andere systeem over te moeten zetten. De software faciliteert verticale integratie van productie- en managementsystemen die gebruik maken van verschillende communicatieprotocollen. Koning & Hartman kan deze oplossing implementeren en voorziet niet alleen in databasebeheer en in opleiding van personeel, maar kan ook het periodieke onderhoud op zich nemen.

Lancering
KH Information Service op dinsdag 20 mei in Delft Deze oplossing, genaamd de KH Information Service, wordt op 20 mei gelanceerd tijdens de Products & Systems Dagen op een vestiging van Koning & Hartman in Delft. Inschrijven voor de lancering en/of de Products & Systems Dagen kan via de website van Koning & Hartman.

admin

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
digitale veerkracht kort zorgnieuws
Digitale veerkracht, Kennispartner UMCU, bestuurswisselingen en meer
Duurzaam laryngoscoopblad
UMC Utrecht stapt over op herbruikbare laryngoscoopbladen
eHealth
Digitale receptionist Emma aan het werk gezet
operatierisico
Machine learning voorspelt operatierisico bij PAV
Radiologie
Inzet van AI maakt radioloog niet per se beter
menselijke AI
Bijna 7 miljoen beschikbaar voor mensgerichte AI
AI
Hoe AI urologische problemen bij baby’s voorspelt
acute zorg
Zorgsector pleit in kamerbrief voor betere databeschikbaarheid
Datalek Zuyderland
Datalek bij Zuyderland Medisch Centrum
verpleegkundige
1 op 5 zorgmedewerkers wil zonder ICT werken  
Volg jij ons al?