Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Máxima Medisch Centrum belicht haar innovaties op de ICT&health Experience

Op 26 januari a.s. is Máxima Medisch Centrum (MMC) vertegenwoordigd op de ICT&Health Experience in het Beatrix Theater in Utrecht. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers hun ervaring en kennis over digitale zorg bijspijkeren. Naast het bijwonen van interessante lezingen zijn op het Innovatieplein technologische zorg oplossingen te zien en uit te proberen. Dit geldt ook voor een aantal innovaties van MMC.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

MMC is een topklinisch ziekenhuis in Eindhoven, het hart van Brainport, een innovatieve toptechnologie regio van wereldformaat. Ook MMC innoveert en op het Innovatieplein van de ICT&Health Experience laat zij zien op welke manier. Zij demonstreert het innovatieve hartrevalidatie programma van Flow, waarin patiënten met sensoren thuis trainen en op afstand digitaal worden begeleid.

Daarnaast is te zien hoe met de Bambi-belt vitale lichaamsfuncties van te vroeg geboren baby’s worden gemeten en draadloos worden verstuurd. En hoe met behulp van virtual reality patiënten via de Infor-Med app worden voorbereid op behandelingen en daarnaast via de speciale bril en app van VisitU live contact kunnen leggen met het thuisfront.

Laat u op het Innovatieplein door MMC over deze technologische zorg oplossingen informeren en probeer ze zelf uit. De ICT&Health Experience is na aanmelding via deze website gratis te bezoeken. U vindt de stand van MMC direct naast de ingang van het Beatrixtheater aan het Jaarbeursplein.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen