Máxima Medisch Centrum belicht haar innovaties op de ICT&health Experience

20 januari 2017
Nieuws
MMC is een topklinisch ziekenhuis in Eindhoven, het hart van Brainport, een innovatieve toptechnologie regio van wereldformaat. Ook MMC innoveert en op het Innovatieplein van de ICT&Health Experience laat zij zien op welke manier. Zij demonstreert het innovatieve hartrevalidatie programma van Flow, waarin patiënten met sensoren thuis trainen en op afstand digitaal worden begeleid.

Daarnaast is te zien hoe met de Bambi-belt vitale lichaamsfuncties van te vroeg geboren baby’s worden gemeten en draadloos worden verstuurd. En hoe met behulp van virtual reality patiënten via de Infor-Med app worden voorbereid op behandelingen en daarnaast via de speciale bril en app van VisitU live contact kunnen leggen met het thuisfront.

Laat u op het Innovatieplein door MMC over deze technologische zorg oplossingen informeren en probeer ze zelf uit. De ICT&Health Experience is na aanmelding via deze website gratis te bezoeken. U vindt de stand van MMC direct naast de ingang van het Beatrixtheater aan het Jaarbeursplein.