Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Medtalks Oogheelkunde brengt uitzendingen over behandelmethodes, innovaties en diagnostiek

Medtalks Oogheelkunde brengt vanaf vandaag regelmatig uitzendingen over de nieuwste behandelmethodes, innovaties en diagnostiek.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

In de eerste uitzending zijn interviews te zien die zijn gemaakt tijdens het Euretina Congres 2014, dat eerder deze maand plaatsvond in Londen. In de toekomst zullen naast journaals vanaf de grote internationale congressen ook geaccrediteerde talkshows en e-learning-programma’s worden uitgezonden.

"We zijn er trots op dat we dit indicatiegebied kunnen toevoegen aan ons portfolio", aldus Robert van der Zwart, directeur van Quadia. "Met de inhoudelijke programma’s kunnen we een bijdrage leveren aan het verhogen en up-to-date houden van het kennisniveau van oogheelkundigen."

Medtalks Oogheelkunde wordt gemaakt in nauwe samenwerking met toonaangevende medici uit binnen- en buitenland. Een team van Quadia verzorgt de onafhankelijke medische redactie. Professionals krijgen gratis toegang tot het videokanaal door zich eenmalig te registreren op www.medtalks.nl.

Over Quadia
is een toonaangevend ontwikkelaar van online video technologie voor interactieve on-demand en live toepassingen van online video. Daarnaast is Quadia een vooraanstaand bedenker, ontwikkelaar en producent van doelgroepgerichte online videocontent en kanalen die zich onderscheiden door hun kwaliteit, interactiviteit, meetbaarheid en resultaatgerichtheid.

Quadia is eigenaar van enkele bekende online kanalen in de gezondheidszorg zoals Oncologie TV en Medtalks. Beide kanalen zorgen ervoor dat artsen in Nederland en Europa middels informatie en scholing op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de behandeling van diverse aandoeningen. http://www.quadia.com 

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen