Miranda de Gouw versterkt M&I/Partners

Per 1 februari 2015 versterkt Miranda de Gouw als principal adviseur de marktgroep Zorg bij M&I/Partners. Binnen deze marktgroep zal Miranda zich primair richten op de ontwikkeling van de markt voor de Verpleeg-, Verzorging, Thuis- en Gehandicaptenzorg.

Tot 1 februari 2015 was Miranda I&A-manager bij Florence, een grote VVT-instelling in de regio Den Haag. Als I&A-manager was Miranda onder andere verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling en de invulling van de rol van informatiemanager. Voordat Miranda bij Florence in dienst kwam heeft zij acht jaar gewerkt als adviseur op het gebied van zorg en ICT bij het adviesbureau Inview. Daarnaast heeft Miranda ook bij C/tac en Care4Care gewerkt als business consultant voor de zorg.

Waarom M&I/Partners

“Om aan beide kanten van de tafel gezeten te hebben, vind ik een erg interessante ervaring die ik goed kan inzetten in projecten bij M&I/Partners. De reden dat ik voor M&I/Partners gekozen heb is omdat ik weer toe was aan een nieuwe uitdaging met meer horizontale voeding aangezien IT-manager inhoudelijk gezien een eenzame positie kan zijn binnen een zorginstelling. Bovendien ben ik van mening dat het goed is dat er na een bepaalde periode weer een ander het roer overneemt.”

Mirjam Verheijen, professional partner bij M&I/Partners: "M&I/Partners is erg blij met de komst van Miranda. Samen met Miranda is ons team op volle sterkte om mooie opdrachten bij onze relaties in de Care uit te voeren!"
M&I/Partners

ICT&health World Conference

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Twitter
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Lees ook
injecties
Naaldloos injecteren verhoogt opties zelfmanagement
Gegevens delen data
Tweede ronde project ‘proactief gegevens delen in palliatieve fase’ start
Amphia Ziekenhuis digitale strategie.
Arnaud Kruizinga, CIO Amphia: 'Eerst de visie, dan de route'
Kort zorgnieuws
Kort zorgnieuws: Robotecho genomineerd; App voor bipolaire stoornis, en meer
Oog staaroperatie
Operatiekamers vrij door SurgiCube bij staaroperaties
In het St. Antonius Ziekenhuis is ‘s werelds meest innovatieve defibrillator in een patiënt geplaatst.
Primeur met mini-defibrillator als erkende behandeloptie
Bernhoven patiëntenportaal
Bernhoven lanceert nieuw patiëntenportaal
hersenimplantaten
Neuralink mag hersenimplantaten op mensen testen
Tijdens het Art Electronica Festival in Oostenrijk heeft de Nederlandse fashion-techontwerper Anouk Wipprecht een bijzondere 3D-geprinte jurk gepresenteerd.
3D-geprinte jurk toont cognitieve belasting van hersenen
Pallas Reactor Petten
Kuipers belooft volledige financiering voor reactor medische isotopen  
Volg jij ons al?