Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
12 februari 2015
Artikel delen

Miranda de Gouw versterkt M&I/Partners

Per 1 februari 2015 versterkt Miranda de Gouw als principal adviseur de marktgroep Zorg bij M&I/Partners. Binnen deze marktgroep zal Miranda zich primair richten op de ontwikkeling van de markt voor de Verpleeg-, Verzorging, Thuis- en Gehandicaptenzorg.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Tot 1 februari 2015 was Miranda I&A-manager bij Florence, een grote VVT-instelling in de regio Den Haag. Als I&A-manager was Miranda onder andere verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling en de invulling van de rol van informatiemanager. Voordat Miranda bij Florence in dienst kwam heeft zij acht jaar gewerkt als adviseur op het gebied van zorg en ICT bij het adviesbureau Inview. Daarnaast heeft Miranda ook bij C/tac en Care4Care gewerkt als business consultant voor de zorg.

Waarom M&I/Partners

“Om aan beide kanten van de tafel gezeten te hebben, vind ik een erg interessante ervaring die ik goed kan inzetten in projecten bij M&I/Partners. De reden dat ik voor M&I/Partners gekozen heb is omdat ik weer toe was aan een nieuwe uitdaging met meer horizontale voeding aangezien IT-manager inhoudelijk gezien een eenzame positie kan zijn binnen een zorginstelling. Bovendien ben ik van mening dat het goed is dat er na een bepaalde periode weer een ander het roer overneemt.”

Mirjam Verheijen, professional partner bij M&I/Partners: "M&I/Partners is erg blij met de komst van Miranda. Samen met Miranda is ons team op volle sterkte om mooie opdrachten bij onze relaties in de Care uit te voeren!"
M&I/Partners

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen