Search
Close this search box.
Search

Nieuw online loopbaanplatform van Utrechtzorg

Utrechtzorg is de arbeidsmarktorganisatie voor Zorg en Welzijn in de regio Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek en telt ruim 80 deelnemende zorgorganisaties. De organisatie heeft onlangs haar nieuwe online loopbaanplatform gepresenteerd, jouwzorgbaan.nl. Dat moet dé website worden voor iedereen die in de regio Midden-Nederland op zoek is naar informatie en inspiratie voor een job in zorg en welzijn.

Jouwzorgbaan.nl is de opvolger van Utrechtzorgt.nl. Naast een nieuwe naam is het loopbaanplatform ook voorzien van een nieuwe look-and-feel en in een geheel nieuw jasje gestoken, compleet met een nieuw logo. Utrechtzorg wil via het platform iedereen die geïnteresseerd is in werken en leren in zorg en welzijn up-to-date over alle kansen en mogelijkheden die er in deze mooie sector zijn.

Loopbaanplatform voor de zorg

Met jouwzorgbaan.nl wil Utrechtzorg de ambitie waarmaken om een loopbaanplatform te bieden waar iedereen die in de regio Midden-Nederland op zoek is naar een baan in de zorg de benodigde informatie én inspiratie kan vinden. Dat wordt onder andere gedaan met behulp van inspirerende verhalen en (online) events zoals netwerkcafés en Meet & Greets met zorg- en welzijnsorganisaties.

Daarnaast biedt het nieuwe loopbaanplatform ook een keuzehulp om doelgroepen op weg te helpen de juiste informatie en inspiratie te vinden. Alle doelgroepen, van schoolverlater tot zij-instromer of herintreder, vinden nu nog beter hun weg op het loopbaanplatform en de sector zorg en welzijn. De vertrouwde ‘Ik Zorg Shop’ is ook op de nieuwe website weer van de partij.

Mogelijkheden voor werkgevers

Voor de deelnemende organisaties van Utrechtzorg werkgevers biedt jouwzorgbaan.nl ook voldoende mogelijkheden. Zij kunnen gratis en onbeperkt vacatures plaatsen op het platform. Werkgevers kunnen op jouwzorgbaan.nl daarnaast ook gebruik maken van nieuwe mogelijkheden om een eigen, zogenoemde werkgeverspagina te laten zien wat het werken bij die organisatie zo bijzonder maakt. Ook de rapportages met statistieken van vacatures die via het platform gedeeld kunnen worden, zijn technisch verbeterd en uitgebreid.

Voor iedereen die op zoek is naar een job in de zorg, is binnen het nieuwe platform gezorgd dat vacatures in de regio Utrecht, Amersfoort-Eemland en Gooi & Vecht nog beter vindbaar zijn.

Ron Smeets

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
Radiologie
Inzet van AI maakt radioloog niet per se beter
menselijke AI
Bijna 7 miljoen beschikbaar voor mensgerichte AI
AI
Hoe AI urologische problemen bij baby’s voorspelt
acute zorg
Zorgsector pleit in kamerbrief voor betere databeschikbaarheid
Datalek Zuyderland
Datalek bij Zuyderland Medisch Centrum
verpleegkundige
1 op 5 zorgmedewerkers wil zonder ICT werken  
Parkinson Punt Zuyd
Website Parkinson Punt Zuyd gelanceerd
Narcolepsie
Nieuwe app voor brede behandelaanpak narcolepsie
Zorgorganisatie ZuidOostZorg pioniert in haar verpleegklinieken ondertussen al volop met de inzet van Medido medicijndispensers.
Verpleegklinieken pionieren succesvol met medicijndispensers
AI-opleiding
AI-opleiding voor medewerkers ETZ
Volg jij ons al?