Search
Close this search box.
Search

Patiënten Isala Meppel krijgen toegang tot nieuw Trombose portaal

De Trombosedienst van Isala Diaconessenhuis Meppel gaat in 2018 samen met de Trombosedienst van Isala Zwolle. De reden voor de verandering is dat de ziekenhuizen in Meppel en Zwolle zijn samengegaan. Hierdoor gaan ook beide Trombosediensten samen. Patiënten uit Zwolle maken al gebruik van het Trombosezorgportaal.

Voor de patiënten van de Trombosedienst in Meppel gaat er een aantal zaken veranderen. Zo gaan de patiënten gebruik maken van een nieuw Trombosezorgportaal. Tussen april tot en met augustus 2018 krijgen gebruikers van Portavita persoonlijk bericht over wanneer zij het nieuwe trombosezorgportaal gaan gebruiken en wat dit betekent. Zij ontvangen een handleiding op hun thuisadres. Patiënten die zelf ook hun dosering bepalen en invoeren krijgen de handleiding tijdens de instructiebijeenkomsten die voor hen georganiseerd worden.

Om toegang te krijgen tot het nieuwe Trombosezorgportaal is Idensys nodig, volgens het Isala een betere, beveiligde manier om in te loggen. Aanvragen van Idensys gebeurt u via KPN. Isala benadrukt dat wie geen gebruik maakt van het Tromboseportaal niet langer kan rekenen op gewaarborgde trombosezorg. Hiervoor moeten dan aparte afspraken gemaakt worden.

Bekijk video voor meer informatie over het Tromboseportaal

https://www.youtube.com/watch?v=qi6NpM-SRkY&feature=youtu.be

Tom Xhofleer

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
AI
Hoe AI urologische problemen bij baby’s voorspelt
acute zorg
Zorgsector pleit in kamerbrief voor betere databeschikbaarheid
Datalek Zuyderland
Datalek bij Zuyderland Medisch Centrum
verpleegkundige
1 op 5 zorgmedewerkers wil zonder ICT werken  
Parkinson Punt Zuyd
Website Parkinson Punt Zuyd gelanceerd
Narcolepsie
Nieuwe app voor brede behandelaanpak narcolepsie
Zorgorganisatie ZuidOostZorg pioniert in haar verpleegklinieken ondertussen al volop met de inzet van Medido medicijndispensers.
Verpleegklinieken pionieren succesvol met medicijndispensers
AI-opleiding
AI-opleiding voor medewerkers ETZ
zelfherstel
Zebravis onderzoek werpt nieuw licht op behandeling blindheid
Transparantie zorg
Politiek eist meer transparantie over kwaliteit van zorg
Volg jij ons al?