Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Philadelphia start online tv-kanaal voor ouderen

Zorginstelling Philadelphia is deze week gestart met HALLO THUIS. Dit is een online platform met tv-kanaal op YouTube, speciaal voor ouderen. Een initiatief dat zeker in deze tijd, waarin iedereen – en ouderen in het bijzonder – gevraagd wordt zoveel mogelijk binnen te blijven, een schot in de roos lijkt.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Door de maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus zijn veel bedrijven, winkels, maar ook dagbestedingen voor ouderen gesloten. Daardoor zitten heel veel mensen, en ouderen, min of meer verplicht thuis.

Op het YouTube kanaal van HALLO THUIS kunnen ouderen, en iedereen die dat wil, kijken naar nieuws, optredens, workshops en grappige filmpjes. Speciaal voor ouderen die door het coronavirus niet meer naar de dagbesteding kunnen is er op het online tv-kanaal ook aandacht voor bewegen, knutselen en andere vormen van vervangende dagbesteding activiteiten.

Niet alleen voor ouderen

De online live uitzending start elke dag om 19u00 met het Journaal dat elke ochtend om 09u00 herhaald wordt.Het content aanbod wordt dagelijks uitgebreid. Het online platform biedt tevens de mogelijkheid om zelf iets te delen.

De dagelijkse live-uitzendingen kunnen op elk moment teruggekeken worden. In eerste instantie zal HALLO THUIS tot 6 april, zeven dagen per week, uitzenden. Philadelphia sluit echter niet uit dat het platform en online tv-kanaal langer ‘in de lucht’ blijven.

Philadelphia wil met HALLO THUIS in eerste instantie haar cliënten informeren en vermaken, maar het platform is voor iedereen bereikbaar. In de online uitzendingen is naast entertainment ook aandacht voor nuttige informatie over het coronavirus.

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen