Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

PinkRoccade brengt zorg en lokale overheid dichter bij elkaar

Total Specific Solutions (“TSS”) maakt bekend dat PinkRoccade Healthcare en PinkRoccade Local Government er voor kiezen de expertisegebieden zorg en lokale overheid dichter bij elkaar te brengen. Dat vertaalt zich in een nauwere samenwerking en kennisuitwisseling tussen beide bedrijven en een wijziging op bestuurlijk niveau.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

TSS en haar dochterbedrijven PinkRoccade Healthcare en PinkRoccade Local Government zien al een tijd dat zorg en overheid steeds dichter naar elkaar toegroeien. De voorbeelden zijn legio, denk aan de jeugdzorg en de AWBZ. Dergelijke uitdagingen hebben baat bij kennisuitwisseling tussen de twee expertisegebieden. Deze ontwikkeling staat centraal tijdens het evenement ‘Innoveren Doe Je Samen’ dat PinkRoccade Healthcare en PinkRoccade Local Government gezamenlijk organiseren op 25 september.

Ook op bestuurlijk niveau komen deze twee sectoren nu dichter bij elkaar: vanaf 1 oktober combineert Han Knooren het directeurschap van PinkRoccade Healthcare met dat van PinkRoccade Local Government. Han Knooren is sinds 2011 algemeen directeur van PinkRoccade Local Government en was daarvoor voor het Amerikaanse software bedrijf McKesson ruim 15 jaar actief in de gezondheidzorg in Nederland, Frankrijk en Amerika.

Robin van Poelje, directeur van TSS: "Als Vertical Market Software leverancier zijn wij georganiseerd op basis van zelfstandige Business Units rondom unieke klantgroepen. Op die manier kunnen wij optimaal inspelen op specifieke behoeften. Wij geloven in marktexpertise en van daaruit helpen wij onze klanten bij de uitdagingen waar zij voor staan."

Knooren zal samen met directeuren Rob Eijbergen, Pascale Thoma en Hans Bijlsma blijven werken aan het continue verbeteren van ICT-oplossingen voor de zorg en de lokale overheid en daarbij optimaal gebruik maken van de onderlinge raakvlakken tussen de Business Units van beide bedrijven. Op deze manier houden de klanten van PinkRoccade Healthcare en Local Government zoveel mogelijk tijd over voor dienstverlening met de juiste kwaliteit.

Huub Deterd, huidig directeur van PinkRoccade Healthcare, heeft na de verkoop van TSS aan Constellation Software Inc eind 2013, in een vroegtijdig stadium aangegeven aan een nieuwe uitdaging toe te zijn en neemt na zes succesvolle jaren afscheid. Huub Deterd: "PinkRoccade Healthcare heeft afgelopen jaren haar innovatieve kracht laten zien en bewezen voor onze klanten waardevolle resultaten te kunnen realiseren. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn opvolgers dit verder zullen uitbouwen. Ik wens mijn collega’s en onze klanten een verdere vruchtbare samenwerking toe zodat de kwaliteit van de zorg blijft verbeteren."

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen