Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Supporting Health by Technology

Op 27 mei 2016 vindt de internationale conferentie Supporting Health By Technology VII plaats. De conferentie belicht trends in evaluatie en implementatie vanuit het perspectief van Wetenschap, Zorg en Bedrijfsleven.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

De conferentie wordt gehouden in samenwerking me thet UMC Groningen en The Center for eHealth & Wellbeing Research. De Institute for Innovation and Governance studies van de universiteit Twente presenteert hier een nieuwe editie van de serie ‘Supporting Health by Technology’.

Het thema voor dit jaar is: ‘Personalized Healthcare, Persuasive Coaching using Technology’.

Demonstraties en discussie

De conferentie is interactief, demonstreert en bediscussieert nieuwe methoden en modellen voor verandering, door gebruik van monitoring technologie. Verschillende parallelle onderzoek presentaties worden georganiseerd; posters, workshops, demonstraties ; ontmoeting en discussie met collega’s vanuit de onderzoekswereld, zorg, beleid en innovatieve bedrijven. Ook vindt er een webinar plaats: bootcamps voor internationale deelnemers.

De conferentie wordt ook dit jaar georganiseerd door het UMCG, The Centre for eHealth & Wellbeing Research en The Institute for Innovation and Governance studies van de Universiteit Twente. De conferentie vindt plaats in de Euroborg in Groningen, en is deels in Engels en Nederlands.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen