Verpleegkundigen slaan brug tussen visie en praktijk in e-health

19 juni 2018
ShawnaButler_AF_Headshot_edited
Samenwerking
Nieuws
Als spreker tijdens de ICT&health World Conference op 22 juni in Den Haag legt Butler opnieuw de link tussen digitalisering en haar eigen vakgebied als verpleegkundige. De Texaanse combineert tijdens haar bijdrage op het congres haar klinische verpleegervaring in de nood-, hart- en kritieke zorg in zowel grote universitaire als kleine gemeenschapsziekenhuizen, met grote én kleine digitaliseringsvragen.

Kansen in exponential medicine

Shawna kijkt naar de kansen die nieuwe technologie aan het fenomeen ‘expontential medicine’ biedt: robotica, AI, VR, machine learning, supercomputing, genetische sequencing, blockchain, 3D-printen, drones, crowd + cloud-oplossingen en andere technologische ontwikkelingen. daarbij gaat het niet alleen om de ontwikkelaarsgemeenschap en koplopers die er mee experimenteren, maar ook het versnellen van de adoptie en het vergroten van de impact door opschaling. Als EntrepreNURSE in residence bij het REshape Innovation Center in het Radboudumc brengt Shawna de klinische, praktische en menselijke gevoeligheid van een verpleegkundige samen met het harde bedrijfsleven. Als lid van het team van de Singularity University luistert, leert, vindt en activeert ze de ‘mavericks’ onder bedrijven en projecten met een serieuze kans om betere gezondheidsresultaten te behalen en de maatschappij sterker te maken.

Over Shawna Butler

Shawna Butler werkt samen met startups, grootzakelijke ondernemingen en internationaal erkende ‘thought leaders’. Haar projecten omvatten alles van  de implementatie van een bedrijfsbrede digitale radiologieoplossing, tot het schrijven van het curriculum voor sociaal ondernemerschap voor internationaal overheidsbeleid. Ze is adviseur van een verscheidenheid aan lokale, nationale en wereldwijde initiatieven, waaronder Food + City, End Well, Dutch Health Innovation School, SXSW Accelerator, MassChallenge Texas, Impact Paediatric Health, Nursing Innovation & Entrepreneurship aan Northeastern University, en Austin Chamber Music Center. Wilt u meer weten over waarom en hoe verpleegkundigen, als geen ander beroep, uniek zijn om de hiaten in de zorg te ontdekken, digitale transformatie te versnellen en gezondheidsresultaten en ervaring te verbeteren? Kom dan op 22 juni dan naar de ICT&health World Conference. Honderden zorgprofessionals delen hier hun ervaringen en krijgen via de kennissessies inzichten, antwoorden, handvatten en de beste voorbeelden. Wilt u ook aanwezig zijn? Reserveer nu het nog kan dan hier uw (voor de zorg gratis) entreekaart. (op is echt op).