Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Videxio verlaagt drempel videoconferencing in de cloud

Vidaxio, aanbieder van videoconferencing diensten in de cloud, kondigt vandaag de release van MyVidexio aan. MyVidexio biedt een volledig nieuwe manier om videoconferencing te organiseren.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

MyVidexio optimaliseert het gebruiksgemak van videoconferencing as-a-service
Videxio is van mening dat het bedrijfsleven wordt belemmerd in het gebruiken van videoconferencing vanwege een matige gebruikerservaring, ondanks de HD-kwaliteit en het vermogen samenwerking te optimaliseren. MyVidexio bevat talloze applicaties die speciaal ontwikkeld zijn om het gebruiksgemak van videoconferencing-as-a-service (VCaaS) te verbeteren.

MyVidexio vereenvoudigt het gebruik door functionaliteiten te bundelen. Het wordt voor de gebruiker veel eenvoudiger om een videoconference te plannen en deelnemers daarvoor uit te nodigen. Met één simpele klik kunnen meetings worden bijgewoond. Bovendien maakt MyVidexio het makkelijker om videoconferencing op te nemen en later terug te zien, maar ook gebruikersstatistieken worden gemakkelijk inzichtelijk gemaakt.

Recent onderzoek van Wainhouse Research voorspelt dat de VCaaS-markt de komende 5 jaar met 48 procent gaat groeien. Deze groei wordt voornamelijk gerealiseerd door de voordelen van cloud-diensten ten opzichte van on-premise oplossingen. Het aanbod van flexibele betaalmodellen, interoperabiliteit en lage investeringsrisico’s maken VCaaS tot een succes.

“Onze klanten en partners gaven aan dat het gebruik van videoconferencing nog steeds te ingewikkeld is”, zegt Martijn Blokland, Vice President Central Europe bij Videxio. “Met de beschikbaarheid van MyVidexio profiteren gebruikers van een optimale samenwerkingservaring met onbeperkt point-to-point videovergaderen met zakelijke kwaliteit, gebruikmakend van hun eigen virtuele meeting room. Hiermee verzekert Videxio de gebruiker een verbeterde gebruikerservaring met de beste kwaliteit.”

MyVidexio is beschikbaar voor standaard videoconferencing systemen, Microsoft Lync, WebRTC voor videostreaming via browsers en telefonie. Hiermee wordt de filosofie van Videxio anytime, anywhere connectivity ondersteund.

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen