Videxio verlaagt drempel videoconferencing in de cloud

Vidaxio, aanbieder van videoconferencing diensten in de cloud, kondigt vandaag de release van MyVidexio aan. MyVidexio biedt een volledig nieuwe manier om videoconferencing te organiseren.

MyVidexio optimaliseert het gebruiksgemak van videoconferencing as-a-service
Videxio is van mening dat het bedrijfsleven wordt belemmerd in het gebruiken van videoconferencing vanwege een matige gebruikerservaring, ondanks de HD-kwaliteit en het vermogen samenwerking te optimaliseren. MyVidexio bevat talloze applicaties die speciaal ontwikkeld zijn om het gebruiksgemak van videoconferencing-as-a-service (VCaaS) te verbeteren.

MyVidexio vereenvoudigt het gebruik door functionaliteiten te bundelen. Het wordt voor de gebruiker veel eenvoudiger om een videoconference te plannen en deelnemers daarvoor uit te nodigen. Met één simpele klik kunnen meetings worden bijgewoond. Bovendien maakt MyVidexio het makkelijker om videoconferencing op te nemen en later terug te zien, maar ook gebruikersstatistieken worden gemakkelijk inzichtelijk gemaakt.

Recent onderzoek van Wainhouse Research voorspelt dat de VCaaS-markt de komende 5 jaar met 48 procent gaat groeien. Deze groei wordt voornamelijk gerealiseerd door de voordelen van cloud-diensten ten opzichte van on-premise oplossingen. Het aanbod van flexibele betaalmodellen, interoperabiliteit en lage investeringsrisico’s maken VCaaS tot een succes.

“Onze klanten en partners gaven aan dat het gebruik van videoconferencing nog steeds te ingewikkeld is”, zegt Martijn Blokland, Vice President Central Europe bij Videxio. “Met de beschikbaarheid van MyVidexio profiteren gebruikers van een optimale samenwerkingservaring met onbeperkt point-to-point videovergaderen met zakelijke kwaliteit, gebruikmakend van hun eigen virtuele meeting room. Hiermee verzekert Videxio de gebruiker een verbeterde gebruikerservaring met de beste kwaliteit.”

MyVidexio is beschikbaar voor standaard videoconferencing systemen, Microsoft Lync, WebRTC voor videostreaming via browsers en telefonie. Hiermee wordt de filosofie van Videxio anytime, anywhere connectivity ondersteund.

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
thuismonitoring
Vaste plek voor Onco-Connect bij Meander MC
Covid-19 diagnostiek AI
AI-programma kan Covid-19 diagnoses stellen
World Conference
ICT&health World conference komt naar Limburg
Kort zorgnieuws
Kort zorgnieuws: Digitale inclusie; NEN 7510 in Deventer; Bestuurswisselingen, en meer
Heupairbag
Succesvolle heupairbag straks ook thuis beschikbaar
Erasmus MC en Maasstad Ziekenhuis leiden een wereldprimeur met flow-gecontroleerde beademing voor ARDS-patiënten op de IC. Deze innovatie belooft minder longbelasting en potentieel minder schade.
IC-beademingspilot mikt op minder longschade  
Geneesmiddelen
Online dashboard voor doorlooptijden geneesmiddelen
Samenwerking Thuismonitoring
Thuismonitoring geeft impuls aan samenwerking en ontzorgt
ouderenzorg
Whitepaper over AI in ouderenzorg gepubliceerd
psycholoog
2,5 miljoen voor praktijkonderzoek naar hybride ggz-zorg
Volg jij ons al?