Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Webcast Deloitte verheldert digitaal landschap zorg

Het snel veranderende digitale landschap heeft een grote impact op maatschappij en bedrijfsleven. Overheden proberen digitalisering ook in nieuwe regulering mee te nemen, zoals de EU-wijde ePrivacy richtlijn die nog onder constructie is, of de Algemene Verordening Persoonsgegevens die in mei 2018 in gaat om burgers beter te beschermen tegen verlies van hun persoonlijke gegevens.

Tags

Innovation Partner

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Consultancyfirma Deloitte wil organisaties uit de zorg meer inzicht geven in hoe en waar ze tegenwoordig aan moeten voldoen. Daarom komt Deloitte maandag 10 juli met een speciale webcast, de Digital Health Compliance, waar het bedrijf in zal gaan op alle uitdagingen die de veelheid aan complexe en soms tegenstrijdige wet- en regelgeving in een snel veranderend digitaal landschap met zich meebrengt.

In de Digital Health Compliance webcast op maandagochtend zal Deloitte eveneens ingaan op het vinden van een goede balans tussen de noodzaak van een goede informatiebeveiliging en het voldoen aan privacy- en compliance regels, en de wens om geld vooral te stoppen in de kerntaak: het verlenen van zorg. Zo wordt onder meer aangestipt hoe het mogelijk is om zo efficiënt mogelijk digitale middelen in te zetten om zo compliant te worden en te blijven.

Vind hier meer informatie over de webcast.

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Tags

Innovation Partner

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen