Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Zetacom en BproCare bundelen krachten in communicatieplatform zorg

Onder de vlag van de Zetacom Groep heeft BproCare haar Zorg Communicatie Platform geïntegreerd met andere zorgoplossingen die Zetacom aanbiedt. Zo ontstaat één centraal communicatieplatform voor zorgorganisaties, dat gebruik maakt van internettechnologie en consumentenelektronica. “Dit maakt het platform toekomstbestendig en zorgt ervoor dat alle communicatievormen binnen de zorg kunnen worden ondersteund, zowel intramuraal als in de thuissituatie van de cliënt”, zeggen Dick Dompeling (CEO Zetacom) en Christian Plakké (Care Innovator BproCare).

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Als system integrator levert Zetacom normaal gesproken geen eigen producten, maar benut hiervoor een breed portfolio van A-merken. De ICT-specialist wil haar klanten een integrale oplossing kunnen bieden: van netwerken en infrastructuur tot zorgtoepassingen, mobiele devices en abonnementen.

“Voor verpleegoproepsystemen misten we een breder aanbod op de Nederlandse markt en de flexibiliteit om binnen één platform mee te groeien met de wensen van onze klanten”, zegt Dompeling. “BproCare heeft de stap gemaakt van verpleegoproep naar zorgcommunicatie en door de integratie met consumentenelektronica combineren zij betrouwbaarheid en flexibiliteit, tegen een scherpe prijs. Ook valt BproCare’s oplossing op door de hoge gebruikerstevredenheid, zowel van cliënten als zorgorganisaties.”

Integratie met meer systemen

Het Zorg Communicatie Platform van BproCare wordt geïntegreerd met andere systemen, onder meer van Ascom en Mitel. “We breiden BproCare’s oplossing zodanig uit dat deze ook de meer generieke zorgvragen van grotere instellingen kan ondersteunen”, vertellen Dompeling en Plakké.

“Vaak maken zij voor de hele organisatie een strategische keuze voor zowel communicatie, zorgoproepen als domotica. Van daaruit wordt vervolgens vestiging voor vestiging bekeken wat er op een locatie nodig is. We kunnen nu de flexibiliteit bieden om in de hele breedte van de zorgvraag alles vanuit één platform aan te sturen. De inzet van consumentenelektronica zorgt voor een open infrastructuur, die een zorgorganisatie de mogelijkheid geeft met toekomstige vragen mee te groeien zonder belemmerd te worden door systeemkeuzes die ze eerder hebben gemaakt.”

Lees in juni in ICT&health 3 hoe Zetacom de stap van verpleegoproep naar zorgcommunicatie realiseert en welke mogelijkheden het nieuwe platform aan zorgorganisaties biedt.

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen