Over ICT&health

ICT&health is het toonaangevend platform voor innovatie in de gezondheidszorg. Door samenwerking met experts uit diverse sectoren van de gezondheidszorg, bieden wij inzicht in relevante ontwikkelingen en baanbrekende innovaties en stimuleren wij samenwerkingen voor een toekomstbestendige gezondheidszorg.

Door onze achtergrond en samenwerking met de zorg, overheid en alle overige stakeholders begrijpen wij de taal, uitdagingen en de wensen van de zorg als geen ander. We kennen de complexiteit en de verschillende disciplines. En hebben de expertise om de juiste verbanden te leggen en onafhankelijke conclusies te trekken. In de snel veranderende wereld scheiden wij voor de zorg het kaf van het koren in wat relevant is en brengen kennis, kunde en partijen bij elkaar. Dit is onze toegevoegde waarde. We voelen ons als een vis in het water als het gaat om de zorg, haar deskundigen en de transformatieve uitdagingen. Wij hebben dan ook maar één doel voor ogen: De gezondheidszorg beter, leuker, toekomstbestendig en voor iedereen beschikbaar maken.

Onze kennis, verankerd in de ICT&health Redactieraad, wordt samengesteld met de inbreng van deskundigen die een bijdrage leveren aan de toekomst van de zorg. Deze Raad omvat medici, wetenschappers, patiënten, beleidsmakers en experts van wereldklasse, geselecteerd op basis van hun diepgaande ervaring en expertise in de gezondheidszorg. De voorzitter van de ICT&health Redactieraad is Prof. dr. Diederik Gommers. Daarnaast werken we nauw samen met kennis- en onderzoeksinstituten verenigd in de Innovation Partner Group.