Programma

Evenementen

Tip hier de redactie

Diagnostiek van de toekomst

Hoe ziet de diagnostiek van de toekomst eruit? Kun je alle disciplines binnen de diagnostiek met elkaar verbinden? Dagvoorzitter prof. dr. Katrien Grünberg en de andere sprekers laten de mogelijkheden zien op ons congres ‘Diagnostiek van de toekomst’ op 18 mei.

Katrien Grünberg bundelt als kwartiermaker diagnostiek bij het Radboudumc de logistiek, IT ondersteuning en de klinische component tot een geïntegreerde afdeling. Deze unieke manier van samenwerken zorgt voor een holistische aanpak en betere dienstverlening. Zowel voor de aanvragend specialist als patiënt.

Het congresprogramma is opgedeeld in zowel plenaire delen als parallelsessies. In het plenaire ochtendprogramma staat de visie op de diagnostiek van de toekomst centraal. Je ziet ook voorbeelden van integrale labdiagnostiek.

Zowel in de ochtend als middag organiseren we een parallelsessies. In de ochtend Digitale pathologie en Lab/CLIO netwerk, in de middag Pathologie en LIMS en Lab. De sessies zijn opgebouwd rond innovatie, samenwerking, IT en het gebruik van standaarden.

We sluiten de dag af met een rondetafeldiscussie. Hoe kijken functioneel beheerders, afdelingsmanagers, CIO’s, CMIO’s en CLIO’s op strategisch niveau naar de organisatie van zorg en de verhouding tussen bestuurders, ICT en zorgprofessionals? Hoe werk je samen om IT een serieuze plek te geven in de organisatie van laboratoria?

Op 18 mei brengen we alle componenten van de diagnostiek bij elkaar. Het wordt een interessante dag voor iedereen binnen de pathologie, klinische chemie en microbiologie die bezig is met IT in de laboratoria en diagnostiek.

Kortom, een niet te missen congres als je meer wilt weten over de diagnostiek van de toekomst.

 

Aanmelden

Deel dit evenement

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen