Programma

Evenementen

Tip hier de redactie

EBA 2018

De wereld verandert sneller dan ooit tevoren. Zo ook de brandwondenzorg. We zetten wiskunde in om behandeluitkomsten te voorspellen en helpen op die manier brandwondenartsen de juiste keuzes te maken. Ook gebruiken we ‘big data’ waarmee we een effectieve methode ontwikkelen waarmee patiënten samen met artsen beslissen over hun eigen behandelkeuze. En dit zijn nog maar twee voorbeelden van de vele innovaties binnen de brandwondenzorg van de afgelopen jaren.

We pakken kansen om de behandeling van patiënten met ernstige brandwonden te verbeteren. Want alle mensen met brandwonden, in Nederland en daarbuiten, hebben recht op de allerbeste brandwondenzorg. Daarom werken de professionals binnen Brandwondenzorg Nederland (medisch specialisten, onderzoekers, paramedici, verpleegkundigen) in de European Burns Association (EBA) samen met collega’s in heel Europa. Het is belangrijk om kennis, ervaringen en onderzoeksresultaten met elkaar te delen.

Op 28 en 29 september komen ruim 300 professionals samen in congrescentrum De Doelen in Rotterdam voor het ‘European Burns Association educational course’. Er is een inspirerend en uitdagend programma samengesteld waarbij alle aspecten van de brandwondenzorg aan bod komen.

  • patiëntenuitkomsten
  • telemedicine
  • virtual reality en andere bedside-behandelingen
  • (pediatrische) intensive care-behandelingen,
  • wondbehandeling
  • reconstructieve chirurgie.

Een unieke kans om zorgprofessionals te spreken uit Nederland en daarbuiten. Indien u dit congres wilt bezoeken en één of meerdere sprekers wilt spreken neem dan contact op met mij. Meer informatie en het programma vindt u hier.

Deel dit evenement

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen